Sport

Hargreaves utazhat a vébére?

A napokban jelentkezett játékra. a manchesteri középpályás, aki ott lehet a dél-afrikai világbajnokságon, amennyiben Wes Brown nem épül fel lábtöréséből.

18 hónap után, csütörtökön a Manchester United tartalékcsapatában pályára léphet Owen Hargreaves. A Bayern Münchentől érkezett játékos páylafutása is veszélybe került, de most kapott egy újabb lehetőséget.

Csütörtökön a Manchester City elleni meccsen bizonyíthat, és rövid időn belül visszakerülhet a United nagycsapatába, ahonnan már csak egy lépés a válogatott. Ehhez persze az is kell, hogy ne sérüljen le ismét.

„Nagyon nehéz volt feldolgozni az elmúlt 18 hónapot. Sportolóként azt hiszed, hogy legyőzhetetlen vagy, és akkor egy ilyen sérülés levesz a lábadról” – nyilatkozta Hargreaves, akinek az elmúlt hónapokban a térdét többször is meg kellett műteni.

Az angol válogatott szövetségi kapitány is figyelemmel kísérte Hargreaves gyógyulását, és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy magával viszi Dél-Afrikába. Sok minden függhet attól, hogy a napokban lábát törő Wes Brown mikorra épül fel. A védővel ellentétben Hargreavesnek megvan az az előnye, hogy több poszton (védekező középpálya, szél, védelem) bevethető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik