Sport

„A remény és a hit megmaradt”

Egervári Sándor bízik benne, hogy a következő három meccsén a magyar U21-es válogatott megszerzi a továbbjutáshoz szükséges pontokat.

Ahogy arról írtunk, a magyar olimpiai válogatott 2-0-s vereséget szenvedett Rietiben a házigazda olasz válogatottól szerdán, egy két kiállítással tarkított Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A látottakról Egervári Sándor szövetségi kapitány tájékoztatta az MLSZ honlapját:

„Több hibával játszottunk, mint az ősszel, ezen az estén a hazai csapat jobban futballozott nálunk és megérdemelten győzött. Az olaszok ezúttal magabiztosabbak voltak, többet tartották a labdát a térfelünkön, mi pedig több bakit is elkövettünk, amelyek között voltak jelentősek is. Az őszi három mérkőzést hiba nélkül kell megvívnunk, de a remény és a hitünk is megmaradt, továbbra is bízunk abban, hogy megszerezzük a továbbjutáshoz szükséges pontokat.”

Pierluigi Casiraghi természetesen sajátjait dicsérte, az itáliai tréner úgy véli kezd összeállni csapata.

„Végre a jó útra tértünk, be tudjuk bizonyítani, hogy jó csapat vagyunk. A kezdetek nehézre sikerültek, nem volt elég időnk összecsiszolódni, de ezen a meccsen már kijött a képzettségünk. Ugyan még vár ránk két találkozó, amiket mindenképpen meg kell nyernünk. A magyarok elleni mérkőzés fantasztikus volt, Balotelli és Okaka nagyszerűen tudta megtartani a labdát és felzárkóztatni a csapat többi részét.”

Csoportunk állása:

1. Wales 13 pont (6 meccs)
2. Olaszország 10 pont (6 meccs)
3. Magyarország 9 pont (5 meccs)
4. Bosznia-Hercegovina 7 pont (5 meccs)
5. Luxemburg 4 pont (8 meccs)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik