Sport

42 éves átkot törtek meg Villáék

Visszavágott a spanyol válogatott a 2006-os vébé negyeddöntőjében elszenvedett vereségért, és idegenben verte magabiztosan a francia csapatot.

A szerdai meccsdömpingből kiemelkedett a spanyol és a francia labdarúgó-válogatott mérkőzése. A párizsi összecsapás a vártnál sokkal egyoldalúbban alakult, és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést az összeszokottabb Európa-bajnok együttes.

Húsz perc elteltével David Villa helyezett a kapuba, majd egy francia labdavesztás után Sergio Ramos állította be a 2-0-s végeredményt.

A szünet után mindkét szakvezető többet cserélt, és ez sajnos a játék színvonalának rovására ment. A franciák új emberei sem voltak képesek komoly veszélyt okozni, a 102. válogatottságával az örökranglistán második Raúlt beérő Casillasnak nyugodta napja volt.

A spanyol csereemberek elszórakoztak még néhány ziccert, de ez már a lényegen semmit nem változtatott. A franciák ilyen formában a csoportkört is nehezen fogják túlélni, míg a spanyolok ismételten bebizonyították, hogy a dél-afrikai vébé egyik legnagyobb esélyesei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik