Sport

Újra edzésben Vujin

A Veszprém sérült átlövője ismét elkezdhette az edzéseket. Amennyiben Marko Vujin felépülése az eddigi ütemben zajlik tovább, úgy a BL-nyolcaddöntők környékén térhet vissza.

A szerb játékos októberben szenvedett térdszalagszakadást, és egészen mostanáig csak gyógytornán vehetett részt, illetve erősítő munkát végezhetett. A légiós így tehát érthetően örömmel fogadta, hogy ismét részt vehetett a csapat edzésén.

“Nagyon örülök, hogy végre pályára léphettem, hiszen október óta sérülésem miatt erre nem volt lehetőségem” – mondja Vujin a Veszprém honlapjának.

“Nagyon várom már a visszatérést, hiszen ilyen hosszú kihagyásom még nem volt a pályafutásom során, bízom benne, sikerül olyan formában visszatérnem, amilyenben a sérülés előtt voltam. Nagy célok vannak a fejemben, amit szeretnék megvalósítani, szeretném megmutatni Veszprémen kívül az egész világnak, hogy milyen jó csapatot alkotunk. Ebben az évben régen látott lehetőség előtt áll az együttes, hiszen esélyünk van az elődöntőbe jutni a Bajnokok Ligájában.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik