Sport

Egervári átugraná a lécet, az olaszok Super Marióban bíznak

Egervári Sándor bízik benne, hogy továbbra is fel tudják borítani a papírformát.

„Valamennyien érzékeljük, hogy magasra tettük a lécet. Szeretnénk azonban ezt is átugrani. A világbajnokságon is lépésről lépésre haladtunk. Azt mondtuk a fiúknak, hogy megint emeltünk a lécen két centit, és ne átszaladjunk alatta, hanem próbáljuk meg átugorni. Gondolok itt például arra, hogy a csehek a legutóbbi világbajnokság döntősei voltak. Nagyon nagy elszántság volt a fiúkban, és ez a hit vitt bennünket előre, mérkőzésről mérkőzésre. Nagyon remélem, hogy ez a hit megmaradt bennük, és továbbra is fel tudjuk borítani a papírformát.” – nyilatkozta korábban a Paks honlapjának Egervári Sándor, az olimpiai válogatott trénere.

Pierluigi Casiraghi, az olasz U21-es válogatott szövetségi kapitánya az Inter ászában, Mario Balotelliben látja a siker kulcsát – akit az olasz média előszeretettel hív Super Mariónak.

„Ha Balotelli intelligens, akkor rájön arra, hogy ez egy hatalmas lehetőség neki, hogy ott lehessen a dél-afrikai felnőtt világbajnokságon. Remélem átmenti az Udinese ellen mutatott formáját erre a találkozóra is.”

A találkozóra 18 órakor kerüls sor Rietiben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik