Sport

Császár Gábor a Veszprémben?

A magyar válogatott irányító még nem döntötte el, hogy a következő szezonban is a francia Chamberyben kézilabdázik-e.

Kézsérülése miatt hosszú ideig csak a lelátóról szurkolhatott a társaknak Császár Gábor, aki szerencsére mostanra teljesen felépült, és jól érzi magát csapatánál. Arról azonban még nem döntött, hogy meghosszabbítja-e a nyáron lejáró szerződését.

„Egyre jobban érzem magam a Chambéryben: ha országot, bajnokságot vált az ember, ráadásul egy ismeretlen nyelvterületre kerül, akkor nem egyik napról a másikra megy a beilleszkedés, de az itt töltött pár hónap után egyre pozitívabbnak látom a helyzetet. A klubnál szeretnék, ha maradnék és én is egyre jobban érzem magam a franciáknál” – nyilatkozta Császár a kezi.hu-nak, majf hozzátette, hogy még semmi nem dőlt el.

„A játékospiacon mindig alaposan körbenéznek a nagy klubok, és mi, játékosok is keressük a legjobb megoldást, ami összeegyeztethető a karrierünkkel. A Veszprémmel már tavaly is beszélgettem, kíváncsi voltam rá, hogy mi az elképzelésük, ahogy a klub is meghallgatta, mik az én terveim.”

A szaklap információi szerint Nikola Eklemovics nyáron távozhat Veszprémből, így a magyar bajnoknak az ő pótlását bizonyára meg kell majd oldania, Császár Gábor pedig ideális utód lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik