Közélet

Feladta magát Nancy gyilkosa

akácfa utcai gyilkosság (Array)
akácfa utcai gyilkosság (Array)

A férfit állítólag a kínai rendőrök elengedték el mondván, a két ország között nincs kiadatási egyezmény.

Feladta magát az Akácfa utcában megölt prostituált, Nancy gyilkosa  – írja a cink.hu. “Nemzetközi rendőri együttműködés keretében jutott tudomásunkra, hogy az elkövetéssel gyanúsítható férfi Kínában feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal” – közölte a rendőrség. 

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi május 2-án ölte meg a 19 éves Nancyt. A kínai gyanúsított ellen a bíróság május 19-én adott ki európai és nemzetközi elfogatóparancsot. Mint kiderült, a lány egy telefonos alkalmazással intézte találkáit az Akácfa utcában. Az egyeztetett időpontokat mindig átküldte a barátjának. Akkor is szólt neki, ha megérkezett a kuncsaft, és akkor is, ha elhagyta a lakást. Innen tudták a nyomozók, ki az utolsó férfi, aki nála járt. Az egyébként szakácsként dolgozó  távozásáról Nancy barátja már nem kapott üzenetet.

A Cink azt íjra, a helyi kínaiak tudomása szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi rengeteget dolgozott, mégsem volt pénze, sőt súlyos adósságai voltak, mert a keresetét elverte örömlányokra és drogra. A lap szerint itt élő honfitársai azt is pletykáják, hogy  – miután megérkezett Pekingbe -rövidesen feladta magát a rendőrségen, de elengedték. Már megbilicselve vallatták, de amint kiderült, hogy a tettet nem otthon, hanem Magyarországon követte el, nem tartották bent mondván, a két ország között nincs kiadatási egyezmény. Tehát az biztos, hogy feladta magát, arról meg nem mondanak semmit, hogy őrizetben van-e azóta is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik