Közélet

Felrúgott egy ellenőr egy bliccelő lányt Szegeden

Szegedi villamos (Array)
Szegedi villamos (Array)

A 33 éves ellenőr üldözte, majd felrúgta a jegy nélkül utazó fiatalt. A lány állítólag métereket gurult az aszfalton.

A gyanú szerint egy ellenőr fellökött egy bliccelő lányt vasárnap Szegeden, a férfi ellen eljárás indult – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Jászai Linda közölte, a 33 éves B. T. vasárnap délelőtt Szeged belvárosában ellenőrizte az utasok jegyeit és bérleteit egy tömegközlekedési járművön. Az egyik utasnak, egy 16 éves lánynak nem volt jegye, és ellenállást tanúsított.

Az ellenőr rendőri segítséget kért, ekkor a jegy nélkül utazó lány elszaladt a helyszínről. Az ellenőr utánament, és amikor utolérte, fellökte a lányt, aki elesett – tudatta a főhadnagy.Az esetet a Szegedi Rendőrfőkapitányság vizsgálja, kihallgatják a tanúkat.

A Délmagyar idézte az eset szemtanúját, aki a Hírek Hírek Hírek című Facebook-csoportban ezt írta:

„Ma délelőtt 11 óra körül a Stefánián, a Hungária Szálloda mellett egy ellenőr üldözött egy – mint kiderült, bliccelő – fiatal lányt, majd felrúgta. A lány métereket csúszott/gurult az asztfalton.”

A bejegyzés írója posztjában azt is elmondta, az esetnek több szemtanúja is volt, akik az eljárás miatt kérdőre vonták az ellenőrt, aki miután „lekurvázta” a lányt, minősíthetetlenül beszélt a szemtanúkkal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik