Közélet

Gyilkosság Borotán: csicskáztathatták a dögkútba hajított nőt

helyszineles(210x140).jpg (Array)
helyszineles(210x140).jpg (Array)

A házaspár csicskáztathatta, majd megverte a férfi szeretőjét, akit aztán a család barátjával dobhattak a dögkútba – írja a Bors.

A szomszédok szerint Dunaújvárosból költözött a házaspár Borotára, de a feleség, Katalin nem lakott itt, mert Ausztriában dolgozott. A házat a férj és a nő négy gyermeke vette birtokba, akik Katalin előző kapcsolataiból születtek. Közös gyerekük nem volt.

A Bors úgy tudja: amíg Katalin Ausztriában dolgozott, barátnője, Ildikó odaköltözött hozzájuk, hogy figyeljen a családjára. Egy idő után Attila összemelegedett felesége barátnőjével, decemberben azonban lebuktak, amikor Katalin hazajött külföldről.

Ezután a barátnő elment, majd áprilisban újra felbukkant. A Bors szerint a házaspár csicskáztatta, majd megverte az újra előkerült Ildikót. Ezután a meggyötört nő a család barátjával, K. Ferenccel elmenekült a házból. Ferenc azonban nem megvigasztalta, hanem hazavitte, majd többször megütötte. Ezután hárman kivitték a dögkúthoz a nőt, majd a mélybe dobták. A bűncselekményt K. Ferenc vallotta be a rendőrségnek, a helyszínt is ő mutatta meg.

Mint azt szerdán megírtuk, brutális gyilkosság történt a Bács-Kiskun megyei Borotán. Kedden a rendőrök valósággal ellepték a falut. A katasztrófavédelem embereivel közösen, kutyákkal keresték az eltűnt asszonyt, akinek az eltűnését egyik gyermeke jelentette. A ban.hu a Borssal szemben szerdán azt írta, a helyiek szerint zűrös férfi és szeretője együtt költöztek Borotára, ahol feltűnt a férj hoszonéves felesége és kibékültek. Ezután közösen támadtak az asszonyra. Egy másik férfi is a gyanúsítottak között van.

A rendőrség az eset kapcsán annyit közölt, hogy halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást. Három embert gyanúsítanak, az érintettek kihallgatása jelenleg is tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik