Közélet

Többször nyakon szúrta támadója a NAV-ost

késelés budapesten (késelés budapesten)
késelés budapesten (késelés budapesten)

A férfi artikulálatlanul üvöltött, ám a támadás után valószínűleg sokkos állapotba került. Nem próbált menekülni.

Többször nyakon szúrta támadója azt a NAV-ost, aki hétfőn halt meg Budapest XX. kerületében – írja a Bors. Társa életveszélyes állapotban került kórházba. A lap szerint helyszíni ellenőrzésre mentek a Géza utca egyik lakásába, de már a kapuban összevitatkoztak a férfival, aki végül kést rántott.

A lap szerint a férfi néhány éve költözött vissza a Géza utcában élő szüleihez, miután elvált a feleségétől. A hírek szerint a korábban zavartan viselkedő férfinak adóhátraléka volt, emiatt akarták ellenőrizni a NAV munkatársai. A Hír24 hétfőn úgy értesült, a késelőt pszichiátrián kezelték. Az információt megerősítették a szülők az  RTL Klub Híradójának.

A Blikk azt írja, a támadó artikulálatlan hangon üvöltött. A késelés után nem akart elmenekülni, megvárta a rendőröket, akik a helyszínen őrizetbe vették emberölés alapos gyanújával. Mielőtt az egyenruhások elvitték volna, az egyik mentőorvos megvizsgálta, mivel láthatóan zavarodott volt. Vélhetően sokkot kapott, miután gyilkolt.

Az M1 esti Híradója hétfőn arról számolt be, hogy a gyanúsított egy szobafestő, akinél valószínűleg adótartozás miatt jelentek meg a NAV-osok.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a minisztérium részvétét fejezte ki az elhunyt munkatárs családjának. Dolgozójukat saját halottjuknak tekintik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik