Közélet

Megerőszakoltak egy nőt Budapest szívében – fotón a támadók

koruti-eroszakolok(960x640).jpg (körúti erőszakolók)
koruti-eroszakolok(960x640).jpg (körúti erőszakolók)

Míg az egyik támadó rávetette magát áldozatára, társa végignézte az aktust.

Két férfit keres a rendőrség, akik a gyanú szerint rátámadtak egy nőre még nyáron Budapest VII. kerületében, és egyikük közösült is vele akarata ellenére. A rendőrség segítséget kér. Fotót tettek közzé a párosról, és várják azok jelentkezését, akiknek információjuk van a bűncselekményekkel kapcsolatban, felismerik őket, netán tudják, hol lehetnek.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint tehát a támadás július 13-án történt, hajnali fél 4 körül, a VII. kerületi Dob utca és az Erzsébet körút találkozásánál. Leszólították a nőt, beszélgettek vele, majd egyikük megfenyegette és arra kényszerítette, hogy nemi aktust létesítsen vele. Mindezt társa végignézte.

Aki információjával segíteni tudja a rendőrség munkáját, hívja a VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-4618100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik