Közélet

Rendőrre támadt Pókember

Egy tucat járőr kellett a letartóztatásához.

A 25 éves Junior Bishop épp abból próbált megélni, mint a képregénybeli szuperhős: a fényképekből. Igaz, míg az eredeti történetben Peter Parker a szelfi nagymestere, aki a Daily Bugle-nek árulja a saját magáról készült fotókat, addig az alábbi videó főszereplője azzal kereste a kenyerét, hogy turistákkal pózolt.

Az alapvető problémát az jelentette, hogy a fiatalember kevesellte az egy dolláros fizetséget és bár önfeláldozó hősnek álcázta magát, legalább öt dollárt követelt a fényképért. Ekkor lépett oda egy New York-i járőr, aki arról tájékoztatta, hogy utcai előadóként bár elfogadhat, de “szolgáltatásaiért” nem kérhet pénzt.

Erre Pókembertől igazán karakteridegen módon először verbális, majd fizikális abúzussal reagált. Tekintettel arra, hogy a helyszín a híres Times Square volt, pillanatokon belül egy tucat járőr sietett kollégájuk segítségére. 

A fiatalembert természetesen letartóztatták, hiszen a garázdaság mellett ellenállt a letartóztatásnak és erőszakoskodott egy közfeladatot ellátó személlyel. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik