Közélet

Tragikus hétfő az ország útjain

Ezen a napon már négyen vesztették életüket balesetben.

Fának ütközött és félig az árokba csúszott egy kocsi Szegednél, az M5-ös autópálya felé vezető szakaszon. A sofőr meghalt. A szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom. Kérik az arra közlekedőket, fokozott figyelemmel közelítsék meg az érintett szakaszt.

A 6-os úton is halálos baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Teherautó és kocsi karambolozott, utóbbi jármű vezetője belehalt sérüléseibe. A másik sofőrt a mentők kórházba vitték. A pécsi hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen teljes útlezárás mellett, a forgalmat az egyenruhások terelik.

Valamivel később Budapest XVII. kerületében halt megy egy motoros, autóval ütközött a Kis utca és a Pesti út találkozásánál. Délelőtt a 4-es főúton történt hasonló baleset. Nem sokkal 9 óra előtt a nyírturai szakaszon karambolozott kétkerekű egy kocsival, eddig tisztázatlan körülmények között. A fiatal motoros nem élte túl az ütközést.

Most van kettős fronthatás, vagy nincs?

Az internet mindenre tudja a választ, most azonban elég dodonai válaszokat ad, ha kérdezzük. A balesetekben gyakran ludas a fronthatás, a kettős fronthatás is: tompulnak, lassulnak a reflexek.

De van-e kettős fronthatás vagy nincs? Két honlap állítása szerint ma, hétfőn nincs semmilyen fronthatás az országban. Másik kettő viszont kettős fronthatást jelez előre mára, a déli régiókra.

Akárhogy is, vigyázzunk egymásra!

(linkek: kettős fronthatás nincs, nincs, van, van)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik