Közélet

Egy házaspár rabolhatta el a megkerült kislányt

A 10 éves gyermek megtalálója állítja, Andika azt mondta neki, egy idős házaspár vitte el, de sikerült megszöknie – derül ki a Borsonline cikkéből.

Hétfőn a Music FM Délutáni RoadShow című műsorában szólalt meg a kislányt megtaláló hölgy. Azt állította, hogy a gyermek mesélt neki az elrablásáról. A kislány szerint egy idős házaspár vitte el, akiktől később sikerült megszöknie. Az adásból az is kiderült, hogy a házaspár megfenyegette a gyermeket, hogy senkinek nem mondhat semmit – írja a Borsonline.

A kislány azonban – ahogy ezt megtalálójának elmondta – minden bátorságát összeszedve elszökött tőlük még péntek este. Aznap egy bokor aljában aludt, szombaton délután pedig a városban bolyongott. A Bors úgy tudja, a gyermek lelkileg összezavarodott állapotban volt, amikor rátaláltak, de sérüléseket nem lehetett látni rajta.

Mint azt korábban megírtuk, kórházi megfigyelés alatt tartják egy-két napig azt a tízéves kislányt, akit eltűnése után szombaton találtak meg, miután egy járókelő felismerte az utcán a Mester utcai villamosmegállóban. A gyerek a Dózsa György úti Ének-zene és Testnevelési Általános Iskolából tűnt el péntek délután.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik