Közélet

Agresszív bunkó sofőr gyönyörű büntetése

Kezdje Ön is egy jóleső gúnyos kacajjal a napot, és nézze meg ezt a videót.

Pár napja már megörvendeztettük olvasóinkat egy veszélyesen tolakodó autóssal, akit utolért az édes isteni büntetés, és máris egy újabb, és még annál is nagyobb élményt adó videóval lepett meg minket az élet, és egy floridai autós, aki mobiltelefonnal rögzítette a sokakat megmozgató jelenetet. A főszereplője hatalmas terepjárójával képzelte magát az utak királyának egy vizes úton, aki előtt csak ne „lassúzzon” senki. Pont azt csinálta, amit e sorok írója a legjobban utál autóstársaiban: elkezdte letolni az előtte haladó autóst, aki a megengedett sebességgel haladva előzte a külső sávban haladó autókat.

Majd amikor végre volt lehetősége, hogy jobbról megelőzze a felvételt készítő nőt, ahelyett, hogy élt volna a lehetőséggel, és tovasietett volna oda, ahova oly nagyon sietett, muszáj volt neki még kimutatnia elégedetlenségét: lelassított, és kemény arcot vágva jól bemutatott. Majd a gázra lépett, hogy megmutassa, hogyan kell rendesen vezetni. A csúszós út azonban keresztülhúzta számításait.

A felvételt készítő nő elmondása szerint az agresszív férfit a videó alapján sikerült megtalálnia a rendőrségnek, miután elmenekült a baleset helyszínéről. Letartóztatták, és vádat emeltek ellene az eset miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik