Közélet

Feladta a rendőrség a cefrés gyilkos keresését

A pálinkamestert két éve ölték meg: szíven szúrták, majd „feloldották” a cefrében.

Megszüntették a nyomozást a raktáros ellen, akit azzal gyanúsítottak, hogy két évvel ezelőtt szakmai féltékenységből megölte a tabajdi pálinkafőzde vezetőjét – értesült ügyészségi forrásból a Blikk. A lap szerint a rendőrség már csak akkor nyitná újra az aktát, ha valami új információ merülne fel az ügyben.

A pálinkamester családja azonban nem nyugszik bele a döntésbe. Ügyvédjük, Magyar György panaszt emelt, arra kéri az ügyészséget, nyomozzanak tovább, mondván, a bűn nem maradhat büntetlenül.

A kétgyermekes családapát 2012 januárjában ölték meg. Abban az évben kezdett el dolgozni a tabajdi pálinkafőzdében főzdevezetőként. Az üzemből tűnt el, ott találták a kocsiját, a telefonját, a pénztárcáját és a kabátját is.Tizenkilenc nap keresés után a vaskoronggal lefedett cefretartó aknában találták meg a maradványait. A rendőrség akkor úgy vélte, a raktáros végzett vele, a vancouveri egyetemen tanult férfit azzal gyanúsították, hogy szakmai féltékenységből szíven szúrta a kétgyermekes apát. Azonban nem sok bizonyíték volt ellene. A rácsok mögül házi őrizetbe került, most pedig a nyomozást is megszüntették.

Nem valószínű, hogy valaki leszúrja magát és beleugrik a cefrével teli tartályba – mondta Magyar György, hozzátéve, a gyilkosságnak van elkövetője, csak meg kell találni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik