Közélet

Borotvával raboltak ki egy trafikot

trafik (trafik, nemzeti dohánybolt, )
trafik (trafik, nemzeti dohánybolt, )

A maszkos rabló a pénz mellé vitt egy doboz cigarettát is. A rendőrség személyleírás alapján keresi.

Az eset még szombaton történt egy zalaegerszegi trafikban. A maszkos férfi nem sokkal délelőtt fél 11 után lépet a Köztársaság úti dohányboltba, majd előhúzott egy régi típusú, kinyitható, körülbelül 12-15 pengehosszúságú borotvát. A kasszában lévő bevételt követelte, amelyet meg is kapott. A támadó a pénz mellé egy doboz cigarettát is szerzett majd elszaladt a helyszínről.

A rendőrség tájékoztatása szerint a tettes egy 30 év körüli, nagyjából 175 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, karikás szemű férfi. A rabláskor túrabakancsszerű, fekete-szürke cipőt, zöldes  oldalzsebes nadrágot, fekete szövetkabátot, sötétzöldes árnyalatú kapucnis pulóvert viselt, melynek kapucniját a fejére húzta. Arcát egy világoszöld,  fehér csíkkal ellátott orvosi maszkkal takarta el.

A rendőrség kéri, aki felismeri a képen látható férfit, tudja, hol lehet, esetleg érdemi információval rendelkezik bűncselekménnyel kapcsolatban, tegyen bejelentést.

police.hu

Úgy tűnik, az elmúlt napokban nincs szerencséjük a trafikosoknak, vasárnap Pécsett és Budapesten is sikeres akciót könyvelhetett el két rabló. A baranyai megyeszékhelyen egy gáz-riasztó fegyveres támadó, míg a fővárosban egy késes nő távozott zsákmánnyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik