Közélet

Nőismerőse ölte meg a 75 éves pécsi asszonyt

rendőrség (rendőrség, )
rendőrség (rendőrség, )

A nő arcán sérülések voltak, emiatt bukott le. Egy ideig tagadott, ám végül mindent beismert. Az ügyön hatvan nyomozó dolgozott.

Nőismerőse ölte meg azt az idős nőt, akinek a holttestét kedden találták meg pécsi otthonában: – mondta a baranyai bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes szerdán pécsi sajtótájékoztatóján. A gyilkos kést használt.

Fellegi Norbert beszámolt arról, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint magénéleti vita áll a tragédia hátterében. Az 50 éves nő százötven méterre lakott az áldozattól, az idős sszony arra próbálta rávenni szomszédját, hogy hagyja el élettársát és költözzön hozzá. A 75 éves nő holttestére hozzátartozói találtak rá. Fülbevalói, gyűrűi eltűntek – a késelő vitte el azokat.

A nő azért lett gyanús az egyenruhásoknak, mert sérülések voltak az arcán, arra azonban nem tudott elfogadható magyaráztatot adni, hogyan szerezte a sebeket. A gyanúsított egy ideig tagadott, ám végül mindent beismert.

A gyilkos kézre kerítésén hatvan nyomozó dolgozott. A gyanúsított ellen emberölés és kifosztás miatt is eljárás indult. A nő jelenleg őrizetben van, de kezdeményezik előzetes letartóztatását is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik