Közélet

Kecskével szexelt, tíz évet kapott

Áldozata is ott volt a bírósági tárgyaláson, mint bizonyíték.

A kenyai bíróságnak nem kellett sok idő, hogy elítélje kecskét megerőszakoló 28 éves férfit, akit egy kenyai falu lakosai kaptak rajta a tett közben. A helyi sajtó beszámolói szerint Katana Kitsao Gona november 25-én mászott rá a kecskére, és öt nappal később, november 30-án már el is ítélte egy helyi bíróság. Méghozzá rekordnak számító tíz év börtönre.

Gona a bíróság előtt elismerte, hogy ráerőszakolta magát a kecskére, amelyik ott volt a bírósági tárgyaláson, mint bizonyíték. A kecskével szexelő férfit egy falusi vette észre, miután ruhákat látott egy fa ágairól lógni, amikor vizelni ment egy bozótosba, és elkezdte keresni a ruhák tulajdonosát. Látva, hogy mi történik, szólt a kecske tulajdonosának, aki néhány falusi segítségével elfogta Gonát, és átadták a rendőrségnek.

Öt nappal később már meg is volt ellene az elsőfokú ítélet. Az ügyében döntő bíró végül annak ellenére ítélte a Kenyában példátlannak számító tíz évig tartó börtönbüntetésre, hogy Gona kegyelemért könyörgött, mert mozgássérült felesége van, akiről gondoskodnia kell.

Gona jobban járt volna, ha Magyarországon követi el tettét, hiszen az afrikai országgal ellentétben nálunk nem számít bűncselekménynek, ha valaki állatokkal létesít szexuális kapcsolatot. Itt megúszta volna egy kis pénzbüntetéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik