Közélet

Huszonkét éves fiú ölt csecsemőt Kaposváron

Újszülött (újszülött, csecsemő, )
Újszülött (újszülött, csecsemő, )

A rendőrök helyszíneltek, adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak meg, így jutottak el a fiatal gyanúsítotthoz.

Elfogták a kaposvári csecsemőgyilkosság gyanúsítottját – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken. A nyomozók szerint a picit egy 22 éves fiatal verte halálra. Azt egyelőre nem közölték, a fiú miért ölte meg a kisbabát, ahogy azt sem, milyen kapcsolat fűzte hozzá.

Ahogy arról beszámoltunk, a kicsit szerdán, az esti órákban került kórházba. Az orvosok próbáltak segíteni rajta, de már nem tudták megmenteni. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a csecsemő bántalmazásba halt bele.

Sarkadon is fiatal férfi ölt

Májusban Sarkadon vertek halálra egy kisbabát, a 9 hónapos kisfiút egyik éjjel szállították kórházba, és bár az orvosok mindent megtettek, belehalt sérüléseibe. A pici nagyon rossz állapotban volt már akor is, amikor bevitték, testét sérülések borították, amekyre a szülők nem tudtak magyarázatot adni. Pá órával korábban a csecsemő kétéves fiútestvérét is el kellett látniuk az orvosoknak, őt csonttöréssel kezelték. A kórház mindkét esetet jelentette.

A gyerekek anyját és annak élettársát másnap vették őrizetbe. Végül csak a 20 éves nevelőapa került előzetes letartóztatásba, őt halált okozó testi sértés elkövetésével gyanúsították meg, míg a nőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki. A pár egyébként öt gyremeket nevelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik