Közélet

Tinilányt próbáltak megerőszakolni Csepelen

Rendőrség (rendőrség)
Rendőrség (rendőrség)

A kamaszt leütötte, majd megpróbálta a fák közé ráncigálni támadója.

Kedden délután 17 óra körül megtámadtak és gyaníthatóan megerőszakolni próbáltak egy iskolából hazafelé tartó 16 éves lányt a csepeli Hároson –  írta a csepel.info egyik olvasója a lap Facebook-oldalán. Úgy tudják, a magántelkeken fekvő Fradi utcánál rontottak a kamaszra.

Magához tért, miközben húzta a fák közé

A lap szerint a támadó először követte, majd leütötte a tinit, aki már csak arra eszmélt fel, hogy az ismeretlen alak megpróbálja beráncigálni az elvadult területre. A lány lerúgta magáról az erőszakoskodót és egy autóstól kért segítséget. A tettes eközben elszaladt a helyszínről.

A rendőrség órákon keresztül fésülte át az utcákat, az épületeket és kocsmákat az egyébként egyáltalán nem biztonságos környéken.

Csepeli jobbikosok felkeresték a lányt, aki elmesélte  nekik, pontosan mi történt azon a délutánon. A beszélgetésről felvétel készült. Megszólalt az autós is, akitől a fiatal segítséget kért.

Az iskolás szerint támadója idősebb, 50 körüli és nagyjából 160-165 centiméter magas. Ruhája szakadt volt, vizelet- és alkoholszag áradt belőle. Beszélt arról is, hogy a férfi trágár szavakkal illette. A fiatal nem emlékszik minden részletre, ám azt tudja, hogy a kezénél fogva húzták a földön. Szerinte a férfi megtorpanhatott, amikor szembesült vele, hogy magához tért.

Kerestük a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, egyelőre várjuk a válaszukat.

Csupán néhány napja…

Legutóbb hétfőn számolt be a rendőrség hasonló esetről. Vasárnapra virradó éjszaka Szolnokon próbáltak megerőszakolni egy fiatal nőt, a támadó egy mindössze 16 éves fiú volt. A kamasz lerántotta áldozatát a földre, leteperte és leszaggatta róla a ruhákat. A nő nem hagyta magát, megharapta az erőszakoskodó tinédzser fülét és segítségért kiáltozott. Hangját meghallották a környéken lakók és értesítették a rendőrséget. Közben többen az utcára siettek, a fiú ekkor inkább menekülőre fogta. Alig tíz perc alatt sikerült elfogni.

Október közepén is megpróbáltak megerőszakolni egy nőt, akit az egyik legforgalmasabb budaörsi útról rángattak a bokrok közé. A 24 éves férfi egy mellékútra vitte áldozatát, a földre rántotta és erőszakoskodott vele. Dulakodtak, a nőnek végül sikerült kiszabadulnia a szorításából. A tettest pár óra múlva elkapták.

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik