Közélet

Halott csecsemő egy tatai szemetesnél

csecsemő (csecsemő)
csecsemő (csecsemő)

Az orvosszakértő szerint a pici a napokban születhetett.

A baba holttestére szerda reggel talált rá egy járőkelő Tatán, a Május 1. úti lakótömböknél. Az újszülöttet két szemeteskonténer között hagyták. Az elsődleges orvosi vélemények szerint a kicsi a napokban születhetett, körülbelül 32 hétre.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ügyben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indult eljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Keresik az anyát

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy minél előbb azonosíthassák az anyát. Aki információval rendelkezik az asszonyról, tartózkodási helyéről, vagy a környezetében ismer olyat, akinek terhessége előrehaladott állapotban volt, de gyermeket nem lát körülötte, soron kívül tegyen bejelentést.

Nem ő az egyetlen

A Nógrád megyei rendőrök fél éve próbálnak egy gyilkos anya nyomára bukkanni, aki áprilisban Balassagyarmaton hagyta csecsemőjét. A babát egy erdős területre vitte, rongyokba csomagolta és zacskóba tette. A rendőrség egymilliót ad a nyomravezetőnek ebben az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik