Kultúra

Deja Vu fesztivál: 2 Unlimited és DJ SASH! a fellépők között

A hétvége alatt megduplázódott a Deja Vu fesztivál sztárfellépőinek száma.

A tavalyi siker után idén is megrezdezik a Deja Vu fesztivált idén a Postás Sporttelepen, június 6-a és 8-a között. A rendezők ismét sztárdömpinggel készülnek. December óta tudjuk, hogy aki kilátogat a fesztiválra, az Mr. Presidenttel és Haddaway-yel biztosan találkozik, és most, a 90-es évek házibulijainak hangulatát megidéző rendezvény két új fellépővel bővült: 2 Unlimited holland-belga együttes, és DJ SASH! német lemezlovas.

2 Unlimited

20 millió eladott lemez, 16 toplistás dal, egy 40 országban listavezető sláger. A csapat 1991-ben alakult. Az egyik legnépszerűbb slágerük a “No Limit”. Hosszú kihagyás után, 2012-es újraegyesülésük óta telt házas koncertek bizonyítják, hogy még mindig formában vannak és ha buliról van szó, rájuk lehet számítani. Szegeden is fellépnek majd, remélhetőleg fergeteges hangulatot teremtve a fesztiválon.

DJ SASH!

DJ SASH!-ről valószínűleg mindenkinek egy közép-amerikai ország jut először eszébe, mert egyik legismertebb slágere, az Ecuador. Igazi neve Sascha Lappessen, a német DJ 22 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Az emberek ismerhetik tőle még a Mysterious Times vagy a La Primavera számot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik