Belföld

Lecsapott Hoffmann Rózsára az Anonymous

A hackercsoport megtámadta az oktatási államtitkár honlapját. Így akarták felhívni a figyelmet a szerdai hallgatói demonstrációra.

Túlterheléses támadással csapott le Hoffmann Rózsa weboldalára az Anonymous nemzetközi hackercsoport. Az aktivisták így kívánták felhívni a figyelmet a február 15-ei hallgatói tüntetésretudósít az Egyenlítő Blog. Az oktatási államtitkár honlapját már elkezdték visszaállítani, a weboldalon a “karbantartás” szó szerepel.

Az Anonymous már korábban bejelentette, hogy támogatja a Hallgatói Hálózat demonstrációját, melyet a felsőoktatás átalakítása és a keretszámcsökkentés miatt hívtak életre. A hackercsoport így üzent a magyar hallgatóknak: “15-én fontos naphoz érkeztek. Megmutathatjátok az ország vezetőinek és Európának, hogy Ti vagytok a generáció, akik szemben mennek az esztelen törvényhozással és a tudatos népbutítással. Hasonlóan a görög társaitokhoz, most jött el a pillanat, hogy együtt és közös erővel emeljétek fel szavatokat Hoffmann Rózsa és politikai bűntársai ellen. Mi mindannyian egy pusztán nevében hordozott demokrácia tagjai vagyunk. Ez a névleges demokrácia tudatos pusztítást végez a Ti jövőtökben.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik