Poszt ITT

Az agy nélkül élők újraelosztásának fontosságáról

Borovitz Tamás
Borovitz Tamás

újságíró. 2017. 09. 21. 11:46

Azonnali intézkedést követelünk, különben visszavonhatatlanul és menthetetlenül mind elhülyülünk. Vélemény.
Korábban a témában:

Először is egy budapesti lány friss Facebook-posztja:

„Mivel ki nem állhatom az esernyőt, már nagyon régen szokásommá vált, hogy ha esik az eső, a sálamat tekerem a fejemre. Ma a Keletinél éppen próbáltam egy pocsolyán átevezni, mikor odajött egy idősebb, jól szituált hölgy, aki közölte, húzzak el az országából, én átok migráns, ne vegyem el a magyar ember munkáját. Hirtelen meglepettségemben csak annyit közöltem vele: „Tudja néni, nehéz volt átmászni a kerítésen.” Majd otthagytam. Mégis hol tart ez az ország?? #magyarvalóság2017”

Kétségtelen, hogy az eset újabb fényes bizonyítéka egy igen aggasztó jelenségnek: a hülyék térhódításának.

Emlékezhetünk a migránsozó támadóra, aki nőt vert a Kálvin téren, az idiótákra, akik erdélyi férfit bevándorlóztak, vagy a szomorú magyar Monty Pythonra, amikor közmunkások és földmérők kölcsönösen migránsnak hitték a másikat – és még ezer hasonlót említhetnénk, ezek az esetek mind-mind azt bizonyítják, hogy az utóbbi években Magyarországon drámai mértékben elszaporodtak a hülyék. (A korrektség kedvéért jegyezzük meg, hogy többségük nem magától lett hülye, a kóros elváltozás állami beavatkozás nélkül talán ki sem alakult volna a szervezetükben.)

via GIPHY

A migráció napjaink egyik legsúlyosabb problémája (pedig a klímaváltozás miatt még el sem indultak további milliók), és különösen azokat a nyugat-európai államokat érinti, ahová akar is bárki migrálni. Ezzel szemben Magyarországon, ahol hosszú ideje az 1294 ellenőrzött, regisztrált külföldi ember befogadása miatt megy a huzavona, legalább ekkora válsághelyzetet teremt a hülyék térnyerése, amely probléma éppúgy sürgős beavatkozást kíván.

És mivel a hülyék száma – vonatkozó KSH-statisztika híján is szemmel láthatóan – aggasztóan növekszik, itt az ideje, hogy a migránskvóta mellett Európa kidolgozzon egy sokkal fontosabb tervet,

szülessen meg végre az idiótakvóta,

amelynek célja a hülyék (legalább 1294, de igény szerint akár több) arányos szétosztása lenne az európai országok között. Tegyük hozzá: a hülyeredisztribúció úgy lenne igazságos, ha a kontingens felét a franciák kapnák meg Trianonért, a másik 50 százalékot meg a köcsög hollandok, a miheztartás végett.

A 24. órában vagyunk. Európának napirendre kell tűznie ezt a kérdést, a legmagasabb szinteken kell foglalkoznia vele (vagy legalább az Európát felforgató Soros-tervbe kellene beleírni, Főni!), mielőtt szeretett kontinensünk, melyet a kezdetek óta a kultúra és a humánum bástyájaként tartunk számon, visszavonhatatlanul megváltozik, és menthetetlenül mind elhülyülünk.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2017. február 7.
Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetés után Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Meghalt Andy Vajna

Kommentek

Budapest, 2011. február 4.
Andrew G. Vajna filmproducer, a filmipar reformjáért felelõs, 2011 januárjában kinevezett kormánybiztos interjút ad dolgozószobájában a Magyar Távirati Irodának.
MTI Fotó: Kollányi Péter
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.