Poszt ITT

Kolumbiai nátha

Lehetne több eszed, Árpád!
Kapcsolódó cikkek

Az 24.hu, a 444 és az Index is komoly helyreigazítást közölt arról, hogy tévesen állították, az ibizai Heart klubban, “a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak”.

Azon kívül, hogy roppantul szégyelljük magunkat, mert olyat mertünk állítani H.Árpádról, hogy bizony olyan helyre jár a nemzet érdekében, ahol bizony kurvák seggéről szívják fel a kokaint , szeretném most megszólítani magát a meghurcolt H. Árpádot is az ügyben.

Honfiúi aggodalom vezet, mert úgy tetszik, a nemzetért folytatott áldásos tevékenysége közben H. Árpád elfelejtkezik magáról.

Árpád! A videón, amin szerepelsz, nagyon, nagyon szipogsz! Értem, hogy miközben hatalmas szíved a hazáért dobog, észre sem veszed a betegséget, nekem azonban van szemem az ilyen bajhoz!

Náthás vagy! Nyilván azért, mert, miként a nők abban a bárban, te is lengén öltözöl, így könnyen meghűlsz.

Lehetne több eszed, Árpád! Az egy dolog, hogy az oroszlánidomár félpucér csajok netán belehalnak abba a kolumbiai náthába, de nekünk szükségünk van rád! Nem végezheted úgy, mint Nemecsek Ernő.

Kérlek, ügyelj jobban az egészségedre! Ha náthás vagy, maradj otthon, igyál fokhagymás teát, egyél kekszet, takarózz be jól! Ne menj a rossz példa közé!

Értem én, hogy akkora férfi vagy, hogy még a kolumbiai náthát is kihordod lábon, de tartsd szem előtt, ha valami történne veled, azt nem élné túl az ország.

Vagy ha túlélné is, nem lenne már ugyanaz a vidám barakk, amit megszoktunk s szeretünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik