Poszt ITT

Minden-korrekt ünnepi jókívánságok

Kérem, bárminemű közvetett vagy közvetlen kötelezettség nélkül fogadja jókívánságaimat

Kérem, bárminemű közvetett vagy közvetlen kötelezettség nélkül fogadja jókívánságaimat…

…a környezettudatos, társadalmilag felelős, alacsony stresszfaktorú, függőséget nem okozó téli / nyári napforduló alkalmából, melyet ünnepeljen az ön szabadon választott vallásos meggyőződése szerinti hagyományok tiszteletben tartásával, mely természetesen nem zavarja semmilyen más embertársa vallásos / szekuláris előítéleteit és hagyományait. Emellett kívánunk önnek pénzügyileg gyümölcsöző, személyes sikerekben bővelkedő, orvosilag és mentálisan kielégítő új évet a Gergely-naptár szerinti 2016-ra vonatkozóan, amely alatt természetesen a bármilyen társadalmi csoportok által elfogadott egyéb naptárak szerinti következő év is értendő, minden olyan országban és kulturális területen, ahol a társadalom hasznos munkája a népesség épülését szolgálja (de természetesen nem állítva, hogy az adott ország vagy régió nagyobb vagy fontosabb lenne más országoknál és régióknál), függetlenül nemre, származásra, fajra, bőrszínre, életkorra, fizikai állapotra, vallási meggyőződésre, szexuális orientációra.

Ez a jókívánság a megszokott és hagyományos életeseményekre vonatkozik egy év időtartamra, vagy addig, amíg a fogadó személy ünnepi / vallási hagyományai előírják. Az “ünnep” szó nem vonatkozik és vonatkozhat kizárólag a judeo-keresztény ünnepi hagyományokra és dogmákra, így kiterjeszthető és kiterjesztendő minden előre megtervezett, vagy ad-hoc vallásos, közösségi, vagy akár egyéni ünnepi illetve ünnep nélküli tevékenységre és időszakra, vagy akár ennek teljes hiányára.

Figyelem: A jókívánság elolvasásával ön elfogadja az alábbi feltételeket. Ez a jókívánság visszavonásig érvényes, és a jókívánó szándékaitól függően bármikor felfüggeszthető külön indoklás nélkül. A kívánság szabadon átruházható az eredeti jókívánság megváltoztatása nélkül. A kívánság nem tartalmaz kötelező érvényű elkötelezettséget a kívánó felől, így nem kötelezhető a jókívánság bármilyen részének vagy egészének végrehajtására, vagy annak elősegítésére. Ezen felül a kívánó nem tehető felelőssé a jókívánság miatt felmerülő bármilyen következményért, illetve azok meg nem valósulásáért sem. A jókívánságot a küldő és fogadó ország törvényei védik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik