Poszt ITT

Kárász Robi spoilerezése sehol sincs ehhez képest

Ülök itt hajnaltól a szerkesztőségben és hallom, azon kollégáim közt, akik még nem látták az új Star Warst, az okozott hatalmas felháborodást, hogy a TV2-es Kárász Róbert reggel akkorát spoilerezett – élő adásban mesélte el a film csattanóját -, hogy csak na. Azon túl, hogy biztosan én vagyok lemaradva tőlük, mert, ha gáz, ha nem, fogalmam sem volt eddig mi az a spoilerezés, rájöttem, Kárász kutya fasza a legendás öttusázóhoz, Vass Gyurihoz képest.

A Honvéd és az OSC vívóterme pont annak a Semmelweis utcai bérháznak volt az első emeletén – utóbbi még mindig ott található -, amelynek a Kossuth Lajos utcai fontjáról nyílik a Puskin mozi. Lényegében a ház udvarán van a nézőtér, míg a tetőszerkezete épp a körfolyosó magasságában indul. A ’70-es évek végén járunk, az öttusázók délután négyre jártak ide vívni. Rendre akkor kezdődött az előadás is alant.
Agatha Christie 10 kicsi néger című regényének a filmváltozatát, a 10 kicsi indiánt vetítették épp. Az anekdota szerint, amíg a filmet játszották és amikor csak Gyuri edzésre érkezett, minden alkalommal csendesen felhajtotta a tetőszellőzőt és annál hangosabban beüvöltött a telt háznak: “A bíró a gyilkos!”
Most már tudom: spoilerezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik