Poszt ITT

Nagy Bandó András: Na nehogy mán!

Hogy jösz te ahoz ceglédi zoltán hogy enyi 25 számu kérdésel alázzál meg minket akik rászavaztunk a nagyra becsüllt Orbán úra, aki a mi kedvencünkis. Tévedz ha asziszed, hogy nem vagyunk mi meg fontoltak!!! Na nehogy mán a gyurcsán lenne a minisszter elnök! Elmennek a p…ba a komúnisták végre ha mán eljöt az idelyük! A válasszokat akarod, te talpnyalló tetű? Oda írom én neked te komcsi, meg liberáll is! csak győzed olvasni hogy lázsd, kivel keztél ki!!! te ceglédi te mocsok undormán! olvasad csak ha mán kédesztél!! itt ez az ürlapod ellőtem.

25 kérdés fideszes szavazókhoz

2015. november 20. 07:31

Szeretném tudni, önök mit gondolnak, ugyanis a nyilvános vitákban és a kommentekben mindig kikerülik a választ, ha ezekről a kérdésekről esik szó.

  1. A Fidesz nemrég azzal kampányolt, hogy a menekültek „elveszik a magyarok munkáját”; az elmúlt 10 hónapban hány magyar munkáját vette el mondjuk egy szír menekült?

Mongyuk egy szír egy álást vesz el de ezek töbetis mer minden migrás potenci áll is terorista megmonta a Viktor is az unióba hogy ide egyse jőlyön mer tüzel vasal üldözük ki őket és menjenek ahonan jőtek ott hacoljanak a szabadságért meg robbangasanak a házuk tályán!!! És nevegyék el a magyarmunkanélküliek elöll ami az övék!!!

  1. Szijjártó Péter milliós zakót dob a százmilliós villája előtti kukába – mivel a miniszter fizetése nyilvános adat, és abból erre a fényűző életmódra nem futná, ön szerint honnan szerez rá pénzt?

Aszt kérdezed mán hogy a gyurcsány hovadobja ki a százmilios kabátyát a kukályába a fényűzzése után amikor a fizetése adata nyílvános is!!! a Szííjártó meg jogal költ mer járja a világott ahol jól fizetik csak utána kel járni hogy hol menyi pénzt hozzot azországnak amikor külügyben ellyárt és a szülei is tehetösek mert ijen fijuk van de már miota!!! azalatt keresste azokat a tizta milióit ami vanneki jogossan!!!

szíjjártó péter zakó 2

  1. Hát Rogán Antal?

Deto ugyanaz mer ő is jó polgármester a fő várossban ahol minden töbe kerül mint faluhejen és ehez kell az élet szinvonall. Az a bajod, te hogy mos minizterlet? Irigykedsz, tetetü??? Vid töbre teis és akor maj nemirigykedz!!!

  1. Apropó, Rogán: tavaly decemberben még a Fidesz frakcióvezetőjeként arról beszélt, hogy a kormánypárti képviselőcsoport támogatja Kocsis Máté javaslatát a gyerekek, újságírók és politikusok kötelező drogszűréséről, és szerinte “a drogszűrés ellenzői a drogot támogatják”; azóta sincs ilyen szűrés, tehát önök, fideszesek a drogot támogatják?

Nehogymán aszt álitzsd hogy Dorogot máskép támogatlyák mint mongyuk felcsútot vagy más hozáhasonló porfézket!!! Dorogot ismeg lehetet szürni amikor a mozzgó szüröálomás még kilyárt a telep ülésekre!!! Kkocsismáté meg faszacsávó és szó kimondo magyar mint én vagy miakik ojanok vagyunnk amit orbán mondott is hogy a magyar nem korekt hanem a szavakembere és mongya ami nyomja a lellkét.

  1. 2008-ban a Fidesz népszavazáson törölte el a felsőoktatási tandíjat, kormányra kerülve viszont sokkal durvábbat vezetett be – ön szerint mikor cselekedett helyesen Orbán Viktor?

Orván viktor mindig hejesen cselekedet néz meg mindenüt mondja a rádió meg a tévé hogy a reformok müködnek föleg a köz TV amit nekünk néznikell mer az atvé hazudik és az ertéel is mocskosegy közméda azbiztos!!! Az a durva nema tandíjj!!!

  1. Egyetért-e a vonatjáratok újabb ritkításával, és ha igen, így gondolta akkor is, amikor a Fidesz még ellenzékben támadta az akkori kormányt ugyanezért?

Mér baj azha ritkitlyák??? Aszt nézed meg hogy igy menyivel keveseb a vasúti tragédija!!! Nemis ütköznekössze a vonatok a másikal!!!

  1. Rend lett-e két hét alatt?

Azota van rendhogy a Viktor kormányoz és ha kéthétakkor kéthétés késsz!!! Tte rakktál mán rendett kéthétalat!? Ezegy hüjeség!! Asztse tudodmit beszész! Hameg a pintért bántod magadrol álítaszki bízonyitvánt te trogerr!!!

  1. Ön szerint 2010-től négy éven át azért nyert el sokmilliárdos közbeszerzéseket Simicska Lajos cége, mert ő tudta a legjobban és legolcsóbban kivitelezni ezeket, és az elmúlt egy évben pedig azért nem, mert már mondjuk „rosszabbul dolgozik”?

Asimiska azegy kise mondom mert ereis mélltatlan miota leizélte Voktort, aki szécsényi után a legnagyob magyar akitén ismerek. Simicska is ojan mint pozitivértelembe Orbán hogy közbe szerez csak mosmán nem mert a viktor rájöt hogy nemérimeg a pénzét!!!

  1. Ön is úgy emlékszik, hogy Pozsgay Imre már a szocializmusban is a keresztény-konzervatív értékekért harcolt?

Posgai is egynagy magyar ember aki hamarab tutta hogy népföl kelés volt56!!! Ésakár kösztársasági elnökis lehetet volna ha az neki kijárt volna! ezér mondom: nem-emegérdemelte volna e az elnökséget???

  1. Ön se tudott addig normális családi programot kitalálni vasárnaponként, amíg nyitva volt a TESCO meg a sarki SPAR?

Minekünk a vasárnapis munkanap amióta éllünk és ezígy volt a mocskos komcsirendszerbenn is!!! azaszony pénztárosnak járt az abécébe én rakodttam egy raktárba de mostez nincsen de be nem tesszük a lábam az ijen nagyteszkókba meg spárokkba akik kizsiggerelik az embert a profitukér és huzanak elha nem tetszik hogy müködneka reformmok!!!

  1. Jó ötlet volt-e a KLIK létrehozása annak fényében, hogy drágábban működtetik az iskolákat, mint korábban az önkormányzatok, de még így is milliárdos tartozást halmoztak fel, késnek a rezsiszámlákkal, hónapok óta a legkülönbözőbb kifizetésekkel adósak a pedagógusok felé, és totális a káosz, mivel ők akarják még azt is eldönteni, hogy egy iskola rendelhet-e papírt a fénymásolóba?

Midolga van a késnek a rezsicsökentésel?? Amit Orbán viktor úr találki az jó öt lett! Ésezt ne vitasuk meg jó?!!!

  1. Egyetért-e a szaporodó iskolabezárásokkal, és ha igen, bírálta-e 2010 előtt az ez ellen tüntető fideszeseket?

Szaporodnunk kéne nekünkmagyaroknak mert fogya magyar, mondta Viktoris!!! Majd akor kinyítnak aziskolák ha kell a sokk gyerek miat!!!

  1. Maga megenné a menzákon felszolgált ételeket, különös tekintettel a hányáscsicsókára?

Mi mindenszart megeszünk mert örülünk ha valamiaz aztalra kerül!!! Nélkülőztünk mán eleget az emútnyócévbe most végre eni akarunk!!! Akár hányáscsicsókátis ha azt mondja a viktor hogy az egy igazimagyar étel mint a mezöturi birkapörkölt meg a csülökpékné módra.

Fotó: Facebook / ABCÚG
Fotó: Facebook / ABCÚG
  1. Rászólt-e valaha a kommentekben zsidózó kormánypárti hozzászólókra, vagy ön is a polgári keresztény-konzervatív értékrend részének tartja az antiszemitizmust?

Hubazmeg de bonyolultamit mondassz!!! Most nincsis zsidóa kormánypártba mint hozászoló mert az érték rend a kereszt tény alapokra hejezödöt amiota eljöt a miidönk!!!

  1. Vajon ha nem büdös komcsi besúgó spicliket rejteget a Fidesz, akkor mi az oka annak, hogy továbbra sem nyilvánosak az ügynökakták?

Ha lene ijen besugo spiccli a fideszbe Viktor úgyki vágná mint macskát szarni!!! Az ügynök akkták meg nyilvánosak azoknak akik elzárlyák és kész!!!

  1. Hát annak, hogy a Belügyminisztérium rendészeti államtitkárának tavaly egy volt ÁVH-s ügynököt neveztek ki?

Ere csak aszt mondom a reformok mükődnek!!! Csak figyellyed!!!

  1. Ön szerint akkor volt igaza Orbán Viktornak, mikor ellenzékben ellenezte az egykulcsos adót, vagy amikor kormányra kerülve bevezette?

Orbánviktornak mindig igaza v anés eről nem nyitunk vitát!!!

  1. Tudna-e pár példát mondani arra, hogy miben javult 2010 óta a magyar egészségügy?

Ehezén nem értek de az biztoshogy máskép kezelikaz orvosok a beteket akik még maradtak úgy az orvosok mint a betegek a várólistán ha nemmentek el nyugatra a hazaáruló pénzéhes szemetek!!!

  1. Ismer-e egyetlen olyan embert, aki bármelyik önkormányzatnál felkereste már a Kerényi-féle Alaptörvény Asztalát?

Mia l…szt kénefel keresni egy embernek az önkormányzatná? Van nekünk elégdolgunk ahelyet hogy bejárlyunk tudják őka dolgukat és a kormáynablak is jólműködik miota a reformok müködnek!!!

  1. Milyen előnyeit érzi annak, hogy egész Európában nálunk a legmagasabb, 27% az áfa?

Megmonta a Viktor hogy Magyarország joban teljesit!!! Ezfájneked mi??

  1. A közszolgálati média feladata a pártatlan tájékoztatás, vagy a fideszes propaganda megvalósítása?

Az biztos hogy páratlan tájékosztatás és a legjobb a köz média a tévéegy meg a töbiek akiket mi bekapcsolunk ha tudnia akarjuk amit a kormány üzen és most a hirtévé se lett jó mer szembe fordult a Viktor elveivel meg a nézőkkel azazvelünk!!! egyszerű magyaremberekkel!!!

  1. Bármelyik is: ha ön dönthetne évi nyolcvanmilliárd forintnyi közpénz sorsáról, erre költené?

Én enyi pénzröl nemtudok dönteni ezér leadnám Viktornak aki elé bármenyi miliárd kerül tudja a hejét és hogy hova meg mere kölcsék el akár a kisvasutra ami akármeddig nyulytható ha sinböl futja a Viktor szülőfalulyának.

  1. Ma is úgy gondolja, hogy Magyarország jövőjét és biztonságát a “keleti nyitás” és az Európa ellen vívott szabadságharc szolgálja?

Europa iselmegy a sunyiba ha aszt hiszi hogy velünk magyar emberekel bármit meg lehet csinálni amikor harcban álunk velük öröké és jogal mert aszt hiszik ha ők adják a sok pénztakor nekik mindent szabad velünk csinálni a kedvükre!!! Ot volt a multkoris a Keleti nyitása amikor a migránsok megszálták!!! Hát ez kel nekünk magyaroknak???

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu
  1. Ha Magyarország jobban teljesít, miért ment el mintegy félmillió polgártársunk külföldre?

Mindig voltak pénzsovár hazaárúlók akik ithagyták a bajbanaz országot ami aljaság egy ojan embertől akit az egyetem kitanitot és azoktol is akik most nyugaton tányérmosásból lesznek gazdagabak a hazájukhoz hü diplomásoknak még ha anál keveseb pénzért is válalták hogy nem haggyák cserbe a hazájukat!!! a pénz nem minden még akor se ha nincsen!!!

  1. Ha végignézi a fenti kérdéseket, ki meri jelenteni, hogy tudta, mire szavaz, amikor 2010-ben, illetve tavaly Orbán Viktor pártját választotta?

Ki meri kijelenteni, mi?? Mi nem! de azér vanaki kimeri!!! Te pedig egy sunyi gazembervagy és huzzá mán el és haggyáminket békibe meg a Viktort is hogy örökös minizter elnöke legyen a hazának amit ő anyira akart nekünk magyaroknak!!! Mostantol ne kérdezél ha jotakarsz maganak meg nekünk is!!!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik