Poszt ITT

Miért nem magyar, aki átszínezte a profilképét?

Az elmúlt napokban szociológiai kutatásokat, mélyelemzést, valamint kőkemény terep- és műhelymunkát végeztem annak érdekében, hogy feltárjam a valós okokat: miért nemzetáruló liberális agymosott mocsok az, aki trikolórra színezte a fészbukon a profilképét?

Sikerrel jártam. Munkám eredményes és tanulságos. Az alábbi sorokat bárki szabadon felhasználhatja saját elemzéseihez, szociológiai kutatásokhoz, doktori disszertációhoz, valamint a kocsmában a hatodik kisfröccs után.

1.) NAUGYE

Mert vasárnap este okafogyottá vált az egész francia mizéria. Hiszen a Magyarok Nagyasszonya is felszárította keserű könnyeit és este beült kétszer negyvenöt percre a lávalámpa mellé, távirányítóval a kezében, és lám. Alig egy emberöltő után, pótselejtezőn kijuttatta a Mi Magyar Fiainkat – akik tegnapig ingyenélő botlábú senkiháziak, akik hülyére keresik magukat a mi pénzünkön néven futottak -, a Magyar Nemzet Hőseit, akik visszaadták a Hazának a reményt és kijutottak a fociebére, hogy ott majd ne jussanak tovább a csoportból és az úgynevezett szakértők majd az elkövetkező harminc évben – amíg újra kijutunk – azt a három meccset elemezzék. Szóval, történt itt más dolog is, nem kell úgy odáig lenni azért, mert a franciáknál volt egy kis terrortámadás. Zúgjon a ria-ria-hungária, hát ezek a bülbülszavú, aranyos drukker srácok is, nézzenek oda, féktelen boldogságukban még autókat is elfelejtettek felgyújtani hazafele menet.

2.-10.) Ld. fent

11.) Trianon miatt

Kommentár nélkül. Aki Magyar, érti!!!! Aki nem, sose fogja!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.) Mert valláspszichológusok, valláskutatók és vallásfilozófusok nézetei támasztják alá

„Szerintem most is a hit háborúja folyik csak most nem a keresztes háború,hanem Allah háborúja!!!Aki Allahot követi az nem más mint egy eszelős skrizofén pedofil sorozat gyilkos!!!Mer a civil emberek tekintetében Allah az!!!!A hit nevében már nagyon sok embert lemészároltak,elégettek,vizbefolytottak ez sem másabb!!!!” (Sz-né S. Julianna, kommentelő)

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

13.) A történészek találó és naprakész elemzései világosak és egyértelműek

„A francia politikusoknak észre kéne már venniük, hogy nem véletlenül robbantgatnak ott! Míg engedik, hogy az iszlámot az újságok gúnyolják,addig ne is számítsanak jóra!!!” (Cs. Csaba, kommentelő)

„az Unio meg inogott Merker bünös ezért..a nép magára maratt mert a politikusok egymásra mutogatnak.Csak az a kérdés lessz-e elég erönk a muszlinkokkal szemmben akik gyilkolásra vannak teremtve.” (M. Lajos, kommentelő)

„Minden liberális vezetőt bíróság elé kell állítani, mert ők a felelősök, hogy ilyen tömeggyilkosokat engedtek be európába!!!!” (Cs. Tamás, kommentelő)

„Semlegességet!!!!! És Putyin mellékell álni, tudom hogy ez nem mindenkinek tetszik.Azoktol nevárjunk segitséget akik európára zuditották ezt a csürhe bandát.izrael, usa.!!!! rohadékok. Tulsokan vagyunk e bolygón népirtás kell, ez a céljuk!” (F. András, kommentelő)

14.) Soros György felelőssége nyilvánvaló

„Bejött Soros terve,elárasztotta muszlimmal Európát,és most már nem csak az európaiak állnak majd ellen Allah Akbar katonáinak,hanem az USA is aki az elmúlt időszakban Izrael ellen fordult,a gázai vérrontások miatt.”

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

15.) A kortárs művészeket is megihlette a nemzet arcon köpése

„es jon az ehezok serege a kapu meg zarva es jon betlehem uj kiralya ki ol pusztit es mi leszunk az arvak eze ne higgy senkinek avagy egjen europa a pokol tuzeben johet az arab a kinai a csoki mi magyarok kik itt szulettunk dogoljunk meg eljen az unio ba.eg” (B. Károly, kommentelő)

„Ezek tuljarnak mindenki eszen mar a bevandorlas kezdeten atjöttek megalljt kell parancsolni de meg mindig atengedik öket had jöjjenek meg többen hatha a földel egyenlöve teszik EUROPAT a nagy embereknek megvan a menekulesi utjuk mi nem szamitunk mikor kezdik a vissza toloncolasukat csak igergetik ezek vakok es suketek belekel törödnunk a sorsunkba es varni a veget” (K. Eva, kommentelő)

16.) A liberális média és firkászai, akik Merkel és a muszlinkok kezére játszanak

„HIR24….MIÉRT NEM ARRÓL CIKKEZTEK – POFÁZTOK, HOGY FÉL ÉVE A MENEKÜLTEKET ÉS EGYBEN A TERRORISTÁKAT PÁRTOLTÁTOK ÉS SEGÍTETTÉTEK ???? A MIGRÁNSOK KÖZT NINCS TERRORISTA !!!! EZT AKARTÁTOK …. ERRE MENT KI A JÁTÉK …. MOST MEG A FRANCIA TRIKOLORBAN DÍSZELEGTEK…..MOST MI VAN ???????????? MOST MEGINT MINDENKI HIBÁS FŐLEG A JOBBOLDAL DE TI SZENTEK S TI TUDJÁTOK A FRANKÓT ÉS TI MEGMONDJÁTOK A FRANKÓT !!!!” (M. Attila Zoltán, kommentelő)

17.) S végül, de nem utolsósorban az egyetemes és örök magyar polgári értékrend védelme okából kifolyólag 

Ki a szart érdekel? Kijutottunk! :)))) (T. Márton, kommentelő)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik