Poszt ITT

Lefizethették a WHO elnökét

Dobosné a gyanú szerint 100 db 10 napos bábolnai tojórécét, 3 hízott libát, 1000 db azonosítatlan eredetű A osztályú tojást adott át Margaret Chan Fung Fu-chunnak.

Nemzetközi körözést adott ki az Interpol Dobosné Horváth Ottilia, a Magyar Tojóhibrid-Tenyésztők és Tojástermelők Szövetségének elnöke ellen.

Dobosné a gyanú szerint 100 db 10 napos bábolnai tojórécét, 3 hízott libát, 1000 db azonosítatlan eredetű A osztályú tojást adott át Margaret Chan Fung Fu-chunnak, az Egészségügyi Világszervezet elnökének egy genfi vegetáriánus étteremben. Az eset még szeptemberben történt. A Magyar Sertéstenyésztők Szövetsége azonnali lemondásra szólította fel Dobosnét és feljelentést tett. A Baromfi Termék Tanács közleményben reagált, melyben tudatta: ők bujtatják Dobosnét egy kiskunfélegyházi baromfi-feldolgozó üzemben, amit három közép-ázsiai juhászkutya őriz, Dobosné ártatlan az ellene felhozott vádakban, az elnök asszonnyal pusztán azért találkozott, hogy átadja neki frissen megjelent kötetének, a Víziszárnyas-termékek kódexének dedikált példányát.

Dobosné a Félegyházi Közlönynek elmondta: hazug lejárató kampány zajlik ellene, nem hajlandó kijönni a baromfi-feldolgozó üzemből, és harcolni fog az igazáért. A Magyar Sertéstenyésztők Szövetségének is odaszúrt kicsit, amikor azt üzente: nem ő tehet arról, hogy a bacon és a hurka rákkeltő, jobban tennék a sertéstenyésztők, ha a saját házuk táján sepregetnének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik