Poszt ITT

Hét erős szakmai érv amellett, hogy Nógrádi György nem szélhámos

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

újságíró. 2015. 10. 29. 10:57

Valakik megrendelték és kifizették, hogy kiderüljön: a szakértő nem létező tisztségekkel fényezi magát. Szerencsére a nép résen van.

A tudománnyal foglalatoskodó emberek mindig is gyanúsak voltak. A nagyon kevés üdítő kivétel egyike Nógrádi György, aki egyszerűen kimondja, amit az emberek hallani szeretnének, ahelyett, hogy mindenféle kutakodással pepecselne. Csak idő kérdése volt, hogy mikor szállnak rá a Soros György által kézivezérelt, bevándorlás- és melegházasság-párti ballib sajtóhiénák.

A ki tudja, honnan szalajtott dezsőandrások komolyan ezen akadékoskodnak, hogy valakinek az életrajzába véletlenül belekerült egy svéd akadémia? Komolyan az a baj, hogy valaki egy nem létező osztrák egyetem rektorhelyetteseként tünteti fel magát? Majd elindul az az egyetem egyszer, nem igaz, hogy nem lehet türelemmel kivárni. Az már igazán disznóság, hogy megkérdezik az osztrák kormányt, alá tudják-e támasztani, amit Nógrádi György előszeretettel hangoztat, hogy „tanácsadó vagyok az osztrák kormány mellett”. Elképesztő, hogy azon rugóznak egyes firkászok, hogy az osztrák kormány cáfolja ezt. Főleg úgy, hogy a Tanár Úr grazi professzor barátja emailt küldött a magyar sajtónak arról, hogy márpedig végez ilyen tevékenységet. Kinek hisznek jobban, neki vagy az osztrák kormánynak?

Ezer szerencse, hogy az olvasókat sem olyan fából faragták, hogy felüljenek az ilyen vádaknak. A kommentmezők tele vannak a nép bölcsességének virágaival, ezekből szedtünk egy csokorra valót, hogy egyszer s mindenkorra világos legyen, senki nem kérdőjelezheti meg a nemzet Biztonságpolitikai Szakértőjének szavahihetőségét. Ő még akkor is igazat mond, ha nem mond igazat.

Kezdjük azzal, hogy egyáltalán hogy indult az egész hadjárat Nógrádi György ellen? Gergő lerántja a leplet.

Az is gyanús, hogy közvetlenül azután fogtak hozzá a Tanár Úr lejáratásához, hogy egy, a nép szeretetét hasonlóképpen élvező embert már sikerült ellehetetleníteni. Lajcsi is a tudjukkik útjában volt, meg lehet nézni, mi lett vele. Ki lesz a következő? Pataky Attila?

Tényleg, egyszerűen nem lehet mit mondani arra, hogy az újságírók meghazudtolják, ami világosan le van írva a Wikipédián, a bolygó egyetemes ismeretének meghazudtolhatatlan enciklopédiájában. Ezek mindenkit hülyének néznek.

Arra azért nem számítottunk, hogy a mi ördögi tervünket is meghiúsítják és lebuktatják kollégánkat.

Bizonyára önökhöz is úgy toppan be mindig a vízvezeték-szerelő, hogy “most jöttem Németországból egy csővezeték-szerelési konferenciáról”, és attól fogva tudják, hogy jó kezekben vannak a vízcsapok, anélkül, hogy bármiben kételkedniük kellene.

Virággal csak egyetérteni tudunk.

Végül álljon itt Őrs meglátása, aki még ha nyersen is, de elénk vágja: Nógrádi igenis korunk Nostradamusa.

Az vesse Nógrádi Györgyre az első követ, aki még sose írta tele kamutisztségekkel az életrajzát.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.