Poszt ITT
Senjang, 2010. július 4.
Egy helybeli asszony kakasai fociznak a Liaoning (Liaoning) tartománybeli Senjang egyik utcáján (Shengyang) 2010. július 3-án. A nő 2007-ben kezdte futballozásra idomítani két kakasát, amelyek baromfiszinten meglehetős labdabiztonságra tettek szert, és parázs összecsapásokkal szórakoztatják a helybeli közönséget most is, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság napjaiban. (MTI/EPA/Mark)

A magyar futball szépségei

Gerlóczy Márton
Gerlóczy Márton

író, publicista. 2015. 09. 21. 11:28

Az esemény egy fővárosi kocsma teraszán nem várt izgalmakat, emelkedett, a meghatódottságtól érzelemgazdag pillanatokat okozott.
Korábban a témában:

A nemzeti első osztályú labdarúgó-bajnokság két vidéki kisvárosának összecsapását élőben közvetítette a televízió a Somogy megyei Siófokról. Az esemény egy fővárosi kocsma teraszán nem várt izgalmakat, emelkedett, a meghatódottságtól érzelemgazdag pillanatokat okozott. Egy Siófokról elszármazott férfi előbb a boldogságtól ragyogóan, majd később a könnyekig meghatódva számolt be a mérkőzésen látottakról. A keleti kapu mögötti napsütötte porták, a hunyorgó szemű házak egyikének udvarán egy Seat típusú személygépjármű optikai tuning elemén megcsillant az őszi napfény. Zsoltika új felnit vásárolt, mondta a férfi. Benedek bácsiék udvarán már elérett a szilva, a ponyván rothadó gyümölcs húsának illatát ilyenkor még a kispadoknál is érezni lehet, mondta, a baromfiudvarban pár napos bábolnai tojórécék totyogtak, és a szögletrúgásnál tisztán kivehető volt, ahogy a kis hamvas pamacsok közt intézkedő peckes kakas a szomszédból, a Margit néni udvaráról átkúszó futószőlő indáit csipkedte. Amikor a vendég Zalaegerszeg játékosának egy rosszul eltalált lövését követően a labdát felfogták Béla bácsi sövényének tőről hajtó új sarjai, a férfi észrevette, hogy a Csaba, az a köcsög Csaba megcsináltatta az ereszt, és előfizetett a UPC-re.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.