Poszt ITT

Migránsnak öltözve özönlenek a zsoldosok? Bebizonyítjuk!

Migránsnak öltözve özönlenek a zsoldosok? Bebizonyítjuk!

A menekültek háromnegyede vagy kilencven százaléka katonagyanús? Megnéztük a képeinket, nagyon durva a helyzet!

Különösebb összeesküvés-elmélet nem kell a Normális Magyar Embereknek ahhoz, hogy utálják a menekülteket – elég volt pár jól irányzott plakát és ügyesen szerkesztett köztévés híradóblokk -, ennek ellenére népszerű teória a jól informált honfitársaink körében, hogy mi most valójában terroristákat engedünk át a határon, az Iszlám Állam már a spájzban, hetek kérdése és itt is robbantgatnak majd. Kínálkozó bizonyíték minderre, hogy zömében állítólag életerős, fiatal férfi érkezik – állítólag, hiszen, bár mindenki könnyen meggyőződhetne ennek igazságtartalmáról (elég egy kört tenni a Keletiben, vagy a határmenti hivatalos és nem hivatalos gyűjtőpontokon), a Normális Magyar Embernek nem kell személyes tapasztalat, elég, ha egyszerűen csak tudja és kész.

Szóval fiatal férfiak. Véletlen? Aligha! Az elméletet a kormánypárti média után a politikusok is átvették, legutóbb például Lázár János tett egy merész kijelentést, az általa belőtt fiatalférfi-arányra sajnos nem emlékszem, de a migránsok háromnegyede-négyötöde lehetett. A Lázár-sejtés után

Tarlós főpolgármester úr is emberes adag szenet lapátolt a dilivonat kazánjába: múlt heti sajtótájékoztatóján konkrétan kilencven százaléknyi katonakorú bevándorlót

emlegetett. Figyelik a finom distinkciót? Nem fiatal, nem életerős: katonakorú. Jó, hogy nem mindjárt zsoldosnak öltözött, vagy terroristatekintetű.

Nem szeretnék foglalkozni a balliberális sajtó által terjesztett buta ellenérvekkel, hogy tudniillik főleg az életerős férfiak jutnak el idáig, azaz őket nem erőszakolják és verik meg, tudnak úszni, illetve sétálnak tovább, ha kirabolják is őket. Én ugyanis hiszek Lázár Jánosnak és Tarlós Istvánnak (Orbán Viktorról nem is beszélve), így aztán visszanéztem a menekültügyben született képeimet, hogy bebizonyítsam önöknek (és persze egyszer és mindenkorra magamnak is), hogy ennyi, itt a vége, tényleg itt vannak az afgán és szír zsoldosok. Fotózás közben egyébként nem tűnt így, de hát az események hevében az ember sokszor rosszul ítélkezik. A képek viszont nem hazudnak, szóval lássuk.

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Nem, nem jó. Ezen a képen konkrétan nulla százalék a katonakorú migránsok aránya. Biztos csak mellényúltam. Nézzük tovább.

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Áhá! Itt van egy! Nem, nem a fókuszban sétáló bevándorló, ő szerintem már nem katonakorú, de az ott elöl biztosan az, még ha kicsit homályos is. Meg a kamaszfiú is jobb oldalon – igaz ő még nem katonakorú, legalábbis Magyarországon nem lenne az, de ezeknél persze ki tudja, hogy megy ez. Maradjunk ötven százalékban.

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Féllábú zsoldos? Ügyes álca lenne, meg kell hagyni, de azért ez akkor sem túl életszerű. Nem állunk jól :(

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Nem, nem, nem és… talán. Igen. Legyen huszonöt százalék.

24.hu / Neméyi Márton
24.hu / Neméyi Márton

No, itt már több is akad. Figyeljék az arcokat az ajtóban! Na ugye. Akkor már hivatalos: buszokkal szállítottuk a muszlim katonákat Ausztriába. 75 százalék! Alakul ez.

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Közel járunk! Harcias tetkók, vaskos vázizmok – ha nem magyar fociultrák lennének, meglenne a bizonyíték.

24.hu / Neményi Márton
24.hu / Neményi Márton

Na végre! Megvan! Ezen a képen a szereplők száz százaléka katonakorú férfi!

Az eredmény tehát, kedves olvasó: mindenki, azaz szó szerint minden egyes menekült terroristagyanús. Lázár és Tarlós úr még finoman is fogalmazott!

 

Olvasói sztorik