Poszt ITT

Élőben, ahogy a Szegedma élőzi a Magyarországot elfoglaló menekülteket – ÉLŐ

A farsangra online újságnak öltözött Szegedma élőben közvetíti, ahogy a menekültek ellepik Magyarországot. Ennek örömére élőben közvetítjük, ahogy a Szegedma élőben járatja le magát:

A farsangra online újságnak öltözött Szegedma élőben közvetíti, ahogy a menekültek ellepik Magyarországot. Ennek örömére élőben közvetítjük, ahogy a Szegedma élőben járatja le magát: 

8:05

A helyzet rendkívül feszült, a lakosok aggódnak, tüzek égnek a síneken. Nem, nem Baltimore, még mindig Röszkén vagyunk. 

 

08:00

A Szegedma a Jobbik közleményét idézi, amiben a Betyársereg és a Magyar Gárda segítségét kérik, mert a kormány képtelen megvédeni Magyarországot. Hatalmas szerencse, hogy mi nem vagyunk annyira hülyék, hogy lehozzuk. 

06:45

“Nógrádi Tibor képviselő portálunknak elmondta, az érintett területen továbbra is komoly a félelem a lakosság körében, ami érhető is, hiszen a kis falvakban, településrészeken a nagy számban megjelenő illegális bevándorlók felborítják a mindennapi rendet. Rémhírek sokasága is terjed, miután vasárnap történt egy komolyabb rongálás a szentmihályi kiskertekben, fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok.”

Fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok fóliasátrakat tettek tönkre a migránsok. Komoly a félelem a lakosság körében. 

FRISS 03:00

“Korábbi híreinkkel szemben az éjszaka folyamán is azt láttuk, hogy megállás nélkül egyre több migráns érkezik a magyar oldalra, nem lehetett őket feltartóztatni. Ott tartózkodásunk ideje alatt egy 9. hónapban lévő terhes nőt és egy a lábát tört férfit kellett kiemelni a tömegből, őket kórházba szállították. Egy tíz év körüli kislány hasfájásra panaszkodott, őt a helyszínen kezelték. Éjfél körül az illegális bevándorlók tüzet raktak a Szerbiát és Magyarországot összekötő vasúti sínek között, és ott melegedtek, szárították cipőiket. Azt is megtudhattuk, hogy szerb oldalon 100, 200 euróért szállították őket embercsempészek a magyar határig. Egyértelműen kiderült, hogy ez az a csoport, amely a napokban áttörte a hadsereg által őrzött macedón határt. Ide érkezésüket mindösszesen két rendőr fogadta. Hajnali fél egyre, egyre nyugalom költözött a sínekre, többen lefeküdtek aludni, de a szerb oldalról folyamatosan érkeztek az öt-tízfős csoportok, reggelre akár az 1500-2000-et is elérheti az itt tartózkodó migránsok száma…”

Azt a viccet ismerik, amikor a töröttlábú férfi, a kilenchónapos terhes nő és a hasfájós tízéves áttörik a macedón hadsereget?

UPDATE:

Na jó, meguntam az egészet. A maradékban még van nyolcvan fotó arról, hogy Nógrádi Tibor szegedi jobbikos a helyszínen intézkedik, és a biztonság kedvéért le is írták még hatszor. Nyugodjon le mindenki, Nógrádi Tibor a helyén van. Nógrádi Tibor a magyar Nógrádi György. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik