Poszt ITT

Jászberényi: Intés az ultráknak

Drága nemzettestvéreim, ti, akik halált megvető bátorsággal, időt és energiát nem kímélve lementek a határhoz, hogy menedékkérőket vegzáljatok, nőket és gyerekeket köpködjetek, hozzátok intézem a szavaimat!

Először is: csomagoljatok magatoknak uzsonnát. Nincs annál kimerítőbb, mint amikor az ember menedekkérőket ver, ebben az időben még valami bajotok lesz, ha nem esztek rendesen. Inni is muszáj! Bár nyilvánvaló, hogy az alkohol hozza meg a csordabátorságot, figyeljetek a helyes hidratálásra, mert nagyon kellemetlen lenne, ha az ilyen hősöket, mint ti, a mentő vinné be a legközelebbi kisvárosba kiszáradással.

Jól válasszátok meg az ellenfeleteket! Anyukák gyerekekkel a legjobb célpont. Kerüljétek el a férfiakat. Ezek a férfiak, veletek ellentétben, hőseim, puskák árnyékában értek férfivá. Egészen biztosan temettek el valakit a családjukból, és az is, hogy a nagy elindulás előtt puskával védték szeretteiket. Veletek ellentétben, hőseim, ezek a férfiak nem focilelátókon zsidóztak és cigányoztak, hanem géppuskaállásban, ágyúzás/rakétázás közben védték azt a keveset, amit még nem raboltak el tőlük.

A gyilkosságot sem autópálya-balesetből ismerik.

Tartózkodjatok a férfiak vegzálásától! Lehet, hogy ezek a több ezer kilométert gyalog, családosan megtett emberek kicsit fáradtak, hogy értsék a viccet, magyarul, titeket. Lehet, hogyha ketten-hárman közelebb mentek a kelleténél, kopaszkáim, a családjukhoz, azt konkrétan életveszélyes fenyegetésként fogják megélni. Én ezt tenném. Ki tudja, hogyan fog reagálni egy olyan ember három-négy girnyó turulistára, aki az egész életét azzal töltötte, hogy fegyverrel védje szeretteit, konkrét támadások elől, mielőtt útnak indult, hogy legalább a gyerekei ne az ölésben szocializálódjanak.

Nem szeretném látni, amikor ők bepipulnak gyerekek. Más dolog katonásdit, airsoftot meg vonulgatósdit játszani, meg más dolog ágyúzásban élni. Ez utóbbiból ugyanis nem lehet hazamenni, ha csípi a kicsi szememet a könnygáz.

Gondolom, ezt persze végiggondoltátok. Az ország sem vár másra, mint hogy hír lehessen végre, hogy három védtelen békésen vonuló neonácinak elvágta a torkát valamelyik szíriai menekült, miután békésen követ dobáltak az ötéves gyerekére a szegény jámborékok.

Szóval, legyetek észnél és ne felejtsétek: uzsonna, sapka, sál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik