Poszt ITT

A magyarok szülinapos Nikola Teslájának öt legnagyobb pillanata

szeles-gabor(960x640).jpg (Array)
szeles-gabor(960x640).jpg (Array)

Hetvenéves ma Széles Gábor médiacézár, polihisztor. Az utóbbi időkben pedig akkorákat megy elsősorban a saját közösségi oldalán, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Csokorba gyűjtöttük a legnagyobb pillanatait.

Széles Gábor villamosmérnök, de ennél sokkal fontosabb, hogy övé a Magyar Hírlap és az Echo tévé. És van saját Facebook-oldala is, ahol többnyire inkább elemző és polihisztor.

5) Ő és Simicska Lajos

Amikor a Fidesz elbukta veszprémi időközi választást, Széles gyors politikai helyzetjelentést adott.

 

Amikor pedig szánkózni indult Simicska – miután annak nevezte Orbánt, amit nem írunk most le – üzent neki.

4) A spiritualitás, miután 2014-ben Orbán megnyerte a választásokat

3) Egy kis buzizás

Véleménye szerint a széttagolt baloldalnak van egy közös pontja, a homoszexualitás, ennek adott hangot egyik legutóbbi bejegyzésében. Ráadásul úgy, hogy egy szélsőjobboldali portál cikkét osztotta meg.

2) Ufók

Széles Gábort a nem kopasz Pataky Attilának is nevezhetnénk, bár nem tudjuk, hogy énekel. De mindketten hisznek az ufókban. Széles adott a Hír24-nek egy két részes, remek interjút (itt és itt található), ebben arra a kérdésre, hisz-e az ufókban, azt mondja:

„Simán el tudom képzelni, hogy léteznek.”

Nem elég az ufó-vonalból?

Most már akkor legyen elég.

1) Az energiacella és a gravitáció kikapcsolása

Ez a teteje. Tesla megelőzte korát. Széles Gábor is. Újra a korábbi interjúnkat idézzük.

„Beszéljünk például a gravitációról. Matematikailag leírjuk, de a fizikai modell nincs meg. Azt sem értjük, hogy a Földre érkező idegen lények hogyan kapcsolják ki. A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció. Az erő ugye energia, vagyis a gravitációs erő is az, így, ha uraljuk a gravitációs erőt, energiát nyerhetünk belőle.”

Azután teljesen bajba kerültünk ezzel a találmánnyal, mert szóltak arról is a hírek, hogy nem fogunk Széles energiacellájával világítani, de nemrég újra az ingyen energiáról posztolt.

Reméljük, összejön neki, mi erre gondolnánk, miközben a gyertyákat fújjuk el a tortán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik