Poszt ITT

Gerlóczy: Meghátazás

Azért nagyon gáz a Balázs, mert úgy használja a meghátazást, hogy nem tud róla, a Balázs tudat alatt használja a meghátazást, és velem is sokszor megcsinálta, anélkül, hogy tudta volna, hogy én tudom, hogy ezzel mit akar.

Most pedig egy nagyon fontos dolog következik, fiúk, ne röhögjetek – mondta a lány. Négy fiatalember ülte körül az asztalnál az üres szentesi belváros egyik kávézójának teraszán. Már sok hazugságra megtanította a fiúkat, már beszélt a bizalom megszerzéséről, a kisugárzás, a megjelenés, az erő fontosságáról. A pénzügyi tanácsadó növendékek zavartan hallgatták, falták minden szavát. A lány már valaki volt. Sokat beszélt, és rengeteget kérdezett. Mi egy vezető három legfontosabb tulajdonsága, kérdezte. Gondoltam átszólok, hogy görény, tetű, mocsadék, de inkább tovább hallgatóztam.
– Hallottatok már a meghátazásról? – kérdezte.
– Höhö – felelte az egyik.
– Hihihi – felelte a másik.
– A meghátazás az egyik legfontosabb dolog a mi szakmánkban. Már beszéltem nektek arról, hogy ki megy előre, igaz?
– Igaz.
– Igen.
– Mi megyünk előre.
– Azt is mondtam, hogy általában 5-6 alkalom szükséges, 5-6 előreengedés, hogy megszerezzük a bizalmat.
– Igen.
– Höhö!
– Hihihi!
– Na, szóval, ismeritek Balázst.
– Igen.
– Azt a hímsoviniszta kis köcsögöt.
– Hihihi!
– Höhö!
– Azért nagyon gáz a Balázs, mert úgy használja a meghátazást, hogy nem tud róla, a Balázs tudat alatt használja a meghátazást, és velem is sokszor megcsinálta, anélkül, hogy tudta volna, hogy én tudom, hogy ezzel mit akar. Pedig nem tudja mit akar, ő csak tudat alatt csinálja a meghátazást.
– De akkor mi is az? – kérdezte az egyik fiú, aki nem sokkal korábban helyesen felelt arra a kérdésre, hogy melyik az a három szín, amiben egy pénzügyi tanácsadó megjelenhet, illetve ő volt az is, aki tudta, hogy még nyáron sem megengedett a rövid ujjú ing.
– Tudat alatta a Balázs egy nagy meghátazó. Mit jelent a meghátazás! Amikor előre engeded az ügyfelet, finoman megérinted a hátát. Ez a dominancia jele, hogy te vagy az erősebb, te irányítasz. Na most a Balázs ott baszta el, hogy én vagyok a dominánsabb, ráadásul én tudom, hogy ő miért hátazott meg, ellenben ő nem tudja. Így aztán az ötödik alkalommal kénytelen voltam megmondani neki, hogy álljon le. Vagyis?
– Győztél? Te lettél a domináns.
– Így van. De nagyon fontos, hogy beépítsétek a meghátazást a mindennapi mozdulataitokba – mondta a lány.

Én felálltam, bementem a kávézóba, fizettem, majd elindultam a biciklimhez. Arra gondoltam odalépek és meghátazom a lányt kicsit, de ahogy közelebbről megnéztem, nem volt hozzá gusztusom. A háta izzadt volt, pattanásos, és valami elképesztően domináns.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik