Poszt ITT
Fazekas Sándor (Array)

Tompa: GMO

tompa-imre
tompa-imre

2015. 06. 08. 11:06

A KDNP munkahelyteremtő célzattal javasolja a spanyolcsizma-felsőrészgyárak telepítését a munkanélküliség sújtotta régiókba és a körmös visszavezetését az iskolákba és a kollégiumokba, hogy jól oda lehessen b@szni egy nagyot, ha recskázik valamelyik gusztustalan kis hülye.

Korábban a témában:

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter: “Elfogadhatatlan beavatkozásnak tartom a Jóisten teremtette világban a GMO-s élőlények létrehozását.” A KDNP üdvözölte az agrárminiszter hitvalló megnyilatkozását és javasolja e szellemiség kiterjesztését a köz- és magánélet egyéb területeire is. Így a KDNP nem szeretné, még egyszer: nem szeretné, világos? Értem? Hogy csúfolódjon a balliberális sajtó a chemtrailen, melyet a párt prominensei a sátán művének tartanak, aki földi helytartóin, a háttérhatalmakon és a tudjukkiken keresztül permetezik hazánk földjét, hogy imígyen mérgezvén a magyarságot, szállást csináljanak a saját fajtájuknak és előőrseiknek, a megélhetési bevándorlóknak. A KDNP nemcsak, hogy odaáll a halálbüntetést támogatók mögé, de munkahelyteremtő célzattal javasolja a spanyolcsizma-felsőrészgyárak telepítését a munkanélküliség sújtotta régiókba és a körmös visszavezetését az iskolákba és a kollégiumokba, hogy jól oda lehessen b@szni egy nagyot, ha recskázik valamelyik gusztustalan kis hülye. Fazekas úr erős támogatást kapott a Surján-Semjén-Harrach-Rubovszky támadó éktől ama javaslatát illetően is, hogy intézzünk felhívást az USA-hoz, szüntesse be azt a költséges és imperialista izét, hogy ijen rakétákat lő az űrbe, pontosabban a mennybe, ez sértheti a nagymamámat, aki fentről nézi, milyen szép és sikeres a fia itt lenn, mondta Semjén, és idegesítheti Szent Pétert is, tette hozzá Surján.

Fotó: MTI/Bugány János

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.