Poszt ITT

Nehéz lehet köztévésnek lenni – nem kicsit, nagyon

Conchita Wurst (Array)
Conchita Wurst (Array)

Az Eurovíziós Dalfesztiválon a tavalyi győztes, Conchita Wurst is színpadra lépett, ez nagyon nem tetszett Gundel Takács Gábornak.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon a tavalyi győztes, Conchita Wurst is színpadra lépett, ez nagyon nem tetszett Gundel Takács Gábornak.

Csemer Boglára Boggie huszadik lett, a győztes Svédország, mindez Ausztriában, mert tavaly Conchita Wurst nyert, tudják, aki szakállas és nőként áll a közönsége elé. Mert ő így érzi jól magát.

Hogy ezzel kinek van baja? Például a Heti Válasznak. Újságírójuk nemrég azt fejtegette, hogy az európai „balliberálisok” „akarnok bunkóként” próbálják lefesteni Orbán Viktor miniszterelnököt, miközben „egyre többen gondolják”, hogy ők „taszították öngyilkosságba” Európát. És párhuzamot vontak, vagyis ellenpéldaként felhozták Orbánt. Lövésünk sincs, hogyan sikerült mindez.

Kinek van ezzel még baja? Gundel Takács Gábornak. A versenyzők végén felkonferálták Conchitát is – tavalyi győztesként és Európa királynőjeként. Gundi, így becézik – akinek műsora, a Maradj talpon! az Orbán-Simicska háború áldozatául esett –, pedig csak annyit mondott: “döntsék el Önök, hogy akarnak-e alattvalók lenni.”

Korábban a helyszínről jelentkező MTVA-riporter is kikelt a rendezvény ellen, mondván: a külföldi újságírók nagyon lepontozták a magyar produkciót, ha rajtuk múlt volna, az elődöntöből sem jutott volna tovább Boggie, de szerencsére nem az európai újságírók döntenek, mondta enyhe undorral az arcán.

Olvasói sztorik