Poszt ITT

A TV2 után a Borsnak sikerült kimaxolni a tuskóságot

nemi-eroszak(210x140).jpg (nemi erőszak, )
nemi-eroszak(210x140).jpg (nemi erőszak, )

Az egyik bagatellizálta volna, a másik meg viccet csinál a nemi erőszakból.

„Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni” – írja a Comment:com blog.

A lap arról számolt be, hogy egy amerikai egyetemista lány meztelenül demonstrált a szexuális erőszak terjedése, az ezzel kapcsolatos közömbösség és cinkosság ellen. A Bors ezt sem bírta kommentár nélkül hagyni, a cikk bevezetőjében ott virít a „Soha rosszabb tiltakozó akciót!” beszólás.

Ugyanezen lap egy másik cikkében úgy számolt be egy egészen elképesztő és hányingerkeltő bűncselekményről, hogy „Nemi erőszakot rendelt magának 42. szülinapjára”.

A tiltakozó lány valószínűleg nem is tud arról, hogy a róla beszámoló magyar lap adta a legtökéletesebb illusztrációját annak, ami ellen ő szót emelt. Nőjetek fel, vegyétek végre komolyan: az egyik legsúlyosabb bűntettről van szó, ami emberek méltóságát és egész életét tiporja sárba.

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik