Orosz Mihály Zoltán (Orosz Mihály Zoltán)
Poszt ITT vélemény

Jászberényi: Nyílt levél Orosz Mihály Zoltánnak, Érpatak polgármesterének

Biztosíthatom, hogy én is egy imbecilis kreténnek gondolom, akárcsak a többiek, a magyar demokrácia vakfoltjának.

Kedves Uram,

Azért fordulok Önhöz, mert remélem, kérésem pozitív fogadtatásra talál pávatollas szívében. Tisztelettel kérem, szíveskedjék engem is feljelenteni végre, hiszen már kétszer is beszóltam Önnek e portál hasábjain, egyszer szász választófejedelemnek néztem a ruhájában, amikor megtisztelte a budapesti melegfelvonulást, utána meg elnézést kértem, mert nem volt tudomásom arról, hogy Ön tulajdonképpen mindennap bohócnak öltözik.

Kérem, jelentsen végre fel! Egyre inkább nyilvánvaló, hogy Magyarországon nem tisztességes újságíró és publicista, akit Ön még 1. nem jelentett fel, 2. nem fenyegették meg a keretlegényei. Ha már azért fizetnek e lap hasábjain, hogy cikkeket írjak, szeretném ezt a tehetségemhez képest a legjobban, szakmai elismerések közepette végezni. Ez nem megy az Ön feljelentése nélkül! Kérem, fontolja meg!

Biztosíthatom, hogy én is egy imbecilis kreténnek gondolom, akárcsak a többiek, a magyar demokrácia vakfoltjának, élő bizonyítékának, mi történt ezzel az országgal, amióta kisebb költségvetésből kényszerül dolgozni a pszichiátria. Ha látok egy fényképet/videót Önről, mint Érpatak polgármesteréről, mindig az jut az eszembe, hogy így festene a megye J.R.R. Tolkien Gyűrűk ura című trilógiájában, ha a Mein Kampf hamarabb látogat el Zsákos Bilbóhoz, mint Szürke Gandalf.

Remélem, látja, hogy én is a beperelendők közé tartozom és teljesíti kérésem.

Őszinte híve,

Jászberényi Sándor

Fotó: Neményi Márton

Ellentmondásos hírek érkeznek Kínából a vakcinák hatásosságát illetően, de még 50 százalék is megvéd a súlyos betegségtől. Társadalmi szinten viszont most üt vissza az eddigi titkolózás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.