Poszt ITT
Orosz Mihály Zoltán (Orosz Mihály Zoltán)

Jászberényi: Nyílt levél Orosz Mihály Zoltánnak, Érpatak polgármesterének

Jászberényi Sándor
Jászberényi Sándor

újságíró, haditudósító, író. 2015. 04. 30. 09:59

Biztosíthatom, hogy én is egy imbecilis kreténnek gondolom, akárcsak a többiek, a magyar demokrácia vakfoltjának.

Korábban a témában:

Kedves Uram,

Azért fordulok Önhöz, mert remélem, kérésem pozitív fogadtatásra talál pávatollas szívében. Tisztelettel kérem, szíveskedjék engem is feljelenteni végre, hiszen már kétszer is beszóltam Önnek e portál hasábjain, egyszer szász választófejedelemnek néztem a ruhájában, amikor megtisztelte a budapesti melegfelvonulást, utána meg elnézést kértem, mert nem volt tudomásom arról, hogy Ön tulajdonképpen mindennap bohócnak öltözik.

Kérem, jelentsen végre fel! Egyre inkább nyilvánvaló, hogy Magyarországon nem tisztességes újságíró és publicista, akit Ön még 1. nem jelentett fel, 2. nem fenyegették meg a keretlegényei. Ha már azért fizetnek e lap hasábjain, hogy cikkeket írjak, szeretném ezt a tehetségemhez képest a legjobban, szakmai elismerések közepette végezni. Ez nem megy az Ön feljelentése nélkül! Kérem, fontolja meg!

Biztosíthatom, hogy én is egy imbecilis kreténnek gondolom, akárcsak a többiek, a magyar demokrácia vakfoltjának, élő bizonyítékának, mi történt ezzel az országgal, amióta kisebb költségvetésből kényszerül dolgozni a pszichiátria. Ha látok egy fényképet/videót Önről, mint Érpatak polgármesteréről, mindig az jut az eszembe, hogy így festene a megye J.R.R. Tolkien Gyűrűk ura című trilógiájában, ha a Mein Kampf hamarabb látogat el Zsákos Bilbóhoz, mint Szürke Gandalf.

Remélem, látja, hogy én is a beperelendők közé tartozom és teljesíti kérésem.

Őszinte híve,

Jászberényi Sándor

Fotó: Neményi Márton

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Velence, 2018. szeptember 12.
Lázár János érkezik a Fidesz-KDNP frakciószövetség háromnapos kihelyezett ülésére egy velencei szállodába 2018. szeptember 12-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.