Poszt ITT vélemény

Nagy Bandó András: Tetszik nekem ez a Vona!

Vona-Gabor-es-a-kutyak(430x286).jpg (Vona Gábor és a kutyák)
Vona-Gabor-es-a-kutyak(430x286).jpg (Vona Gábor és a kutyák)

Elődöm az utódom.

Tetszik nekem ez a Vona!

Ha Novák Előd cigányozik, összeköltözteti egy cigánnyal.

Föltételezés: ha zsidózik, összeköltözteti egy zsidóval.

Ha Novák Előd beleköp egy emlékműcipőbe a Duna parton, virágot vitet vele, és beleteteti a leturházott bronzcipőbe.

További föltételezések.

Ha N. E. ráokád egy cigány kisgyerekre, Vona azonnal utasítja, hogy a Parlament előtti Kossuth téren egy napon át cigánykereket hányjon.

Ha N. E. ismét holokauszt-bizniszt emleget, Vona haladéktalanul utasítja, hogy saját költségén utazzon el Auschwitzba, este zuhanyozzon le a kipróbált „zuhanyzók” egyikében, és ha lesz ereje, vonszolja el magát az egyik priccsig, és ha hazatérne, mesélje el itthon, könnyű volt-e az álma.

Ha N. E. cigánybűnözésről beszél, Vona azonnal kötelezze arra, hogy tegyen egy sétát a budapesti éjszakában, és addig vissza se nézzen, míg rá nem talál minimum 7 cigánybűnözőre, akiknek bemutatkozik, elmondja, hogy a Jobbiktól jött, éppen büntiben van, mert cigánybűnözést emlegetett.

Ha N. E. bármilyen módon zsidózna, Vona fejvesztve rohanjon hozzá, nyomjon a fejére egy sábeszdeklit, és személyesen tuszkolja be a Dob utcai zsinagógába.

Ha N. E. továbbra is a Jobbik régi útját járná, és a kelleténél jobban cigányozna, Vona kötelezze arra, hogy vásároljon egy lepusztult házat valamely ismert cigánysoron, és hogy haladéktalanul költözzön is oda.

Ha N. E. arra vetemedne, hogy a felszólítsa a Magyarországon élő, magyar zsidókat, hogy költözzenek el Izraelbe, Vona azonnal kötelezze arra, hogy adja el a cigánysoron vett házát, és szerezzen be egy letelepedési engedélyt Jeruzsálembe.

Ha N. E. még ott is cigányozna, Vona kötelezze arra, hogy tanuljon meg hegedülni, és ha már profivá lesz, vállalja el a Száztagú prímás tisztét. (Tuti siker, választást lehetne nyerni vele.)

Ha N. E. még ezek után sem adná föl szélsőjobbos elveit, Vona haladéktalanul üljön le a Duna parti emlékműcipők mellé, és mélyedjen magába. Gondolkodjon el, hogy jó döntéseket hozott-e vagy sem. Gondolkodjon el azon is, hogy vajon N. E. magától olyan, amilyen, vagy esetleg neki is köze van ahhoz, hogy olyanná lett, amilyen. Gondolja végig, ki ültette el N. E.-ben a benne (föltételezhetően addig is megvolt) ordas eszméket. Ki volt az, aki terepet adott N. E. eszméi terjedéséhez.

Egyáltalán: ki az apja e torzszülöttnek?

Ha megtalálta a válaszokat, költözzön be egy roma családhoz, vigyen virágot a N. E. által leköpött emlékműcipőbe, hívja vissza N. E.-öt Jeruzsálemből, és utasítsa, hogy őt haladéktalanul pofozza föl. A pofozásról készüljön fotó, és tegyék ki egy óriásplakátra, LÉTEZIK JOBBIK BŰNÖZÉS! szöveggel.

Állítom, tapadnának a pártjukra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik