Poszt ITT

Feljelentést tesz a CÖF

Jó ebédhez szól a nóta (zenekar, )
Jó ebédhez szól a nóta (zenekar, )

Kívánságműsort viszont egyelőre a nótarádió sugároz.

Mi is megírtuk: a váci CÖF-klub, bizonyos Egres Béla és a nem létező Jövő Generációja Egyesület nevében fenyítették meg a váci Madách gimnáziumot, miután azok jelezték, hogy nem kívánnak diákokat küldeni a vasárnapi Orbán-beszédre.

Bár mi is jeleztük, hogy ordas nagy kamuról van szó és mások is így tettek, az igazi CÖF felkapta a vizet és „önkreált hírekről” beszél. Közleményt adtak ki, melyben „a nem ellenőrzött híreket továbbító, sajtóetikát durván sértőket” felszólítják, hogy közleményüket „azonnal, önállóan és nem saját szövegük közé elrejtve jelentessék meg”.

Kívánságműsort egyelőre a nótarádió sugároz, ma déltől például Tarnai Kiss Lászlóhoz tessék fordulni, telefonszám 759-6071, de azért közzétesszük a közleményt saját szövegünk közt elrejtve, ha megengedik (tetszik tudni, Táncsics ünnepe közeleg):

„CÖF Klub kizárólag a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának döntése alapján hozható létre, ezért hangsúlyozni kívánjuk, hogy szervezetünk Vácott klubot nem alapított. Megjegyzendő, hogy sem a már létező CÖF Klubok, sem azok tagjai nem bírnak felhatalmazással arra, hogy önállóan a CÖF-CÖKA nevében nyilatkozatot tegyenek.”

A CÖF egyébként jelezte, hogy nevének lejáratása, az elkövetők felelősségre vonása és felkutatása céljából a Váci Rendőrkapitányságon feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik