Poszt ITT
jászberényi nőnap (jászberényi nőnap)

Jászberényi: Imádok minden nőt

Jászberényi Sándor
Jászberényi Sándor

újságíró, haditudósító, író. 2015. 03. 08. 12:52

Imádom a szagukat, a járásukat, a mosolyukat, imádom amikor csilingelve nevetnek és imádom amikor nyerítenek, mint a lovak.

Korábban a témában:

Minden nőt imádok. Fekete nőket, fehér nőket, ázsiai nőket, mulat nőket, nőket anyajeggyel a mellükön és anyajegy nélkül, imádom a kedves, tisztességes nőket, a kedvetlen tisztességteleneket, imádom a szagukat, a járásukat, a mosolyukat, imádom amikor csilingelve nevetnek és imádom amikor nyerítenek, mit a lovak. Benne élnek minden félrecsúszott nyakkendőmben és elvétett szavamban és minden eltévesztett köszönésben,és minden összetépett levelemben és egész elhibázott életemben. Élnek és uralkodnak örökkön, Amen.*

*A vers utolsó sorai Juhász Gyula: Anna örök című költeményének felhasználásával készültek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.