Poszt ITT vélemény

Nagy Bandó András: Kiemelt hozzászólók

Troll (troll)
Troll (troll)

Ez egy csöppet sem szokványos írás. Közös írásunk. A kommentelőké és az enyém. Eléje csak ennyit: soha nem hagytam válasz nélkül egyetlen ember nekem írt sorait sem. A közel 500 kommentre nem válaszolhatok, de megpróbáltam kiemelni néhány jellemző példát, vállalva azt is, hogy kommentáradat zúdul a nyakamba. Vettem egy esernyőt, az Orbán beszéd honoráriumából futotta... :)

 

Nagy Bandónak,hogy kerül fel ide az ilyen jellegű írása? Szerintem csendesen kellene figyelnie az elmúlt pár évek eseményeit, nemhogy még kommentálni! Valamikor a fiatal korában nem sokat dolgozott, írta a köztévében a nevetséges írásait, amin sok ember csak “röhögött” és sokan nem tudták mi lesz a jövőben! Jelenleg csendben van, az elmúlt diktatúra árnyéka csupán, nincs már jelen a mai korszakban, de legalább a fiatalságot nem kellene féltrevezetnie az írásaival. Legyen csendben, húzódjon meg a vidéki házában és figyelje a tv-híradásait!

Nagy Bandó András: Orbán Viktor (FÉL) ország értékelő beszéde

Kattints ide és olvasd el!

A TÉNYEK: 1963-tól karikaturistaként rajzoltam, 1970-től kezdő humoristaként írtam mindarról, ami nem tetszett a cocilizmusban. Önálló estjeimre sportcsarnokok teltek meg, a 40 éve s a Forint c. szilveszteri estem 86 %-kal máig a legnagyobb nézettségű tévéműsor. Most vagy értékes és jó humorral szolgáltam a legnemesebb ügyet, amit ma is vallok: „Fölemelni, értéket adni, gyönyörködtetni!”, vagy ezerszám éltek hülyék, akik közönséggé verbuválódtak a föllépéseimen. (Utóbbi nem igaz!)

Fiatal koromban napi 12 órákat dolgoztam, vályoggal falaztam, sárral tapasztottam, tetőt ácsoltam, nem válogattam a munkákban. Eredetileg diplomás építész technikus vagyok, azért vállaltam fizikai melót, hogy magas szinten tudjam a szakmámat, és hogy megéljünk valahogy.

Szókratészt is azzal vádolták, hogy megrontja a fiatalokat, miközben mást se tett, csupán megmutatta nekik, hogy a vizsgálódás nélküli élet semmit sem ér.

 

Bandika elfogyott a párt pénz!??megkoptál öreg haladnod kéne a korral!a picsa se kivancsi rád!marhasagot irkalni nem nagy szam!mig boksevik demokracia volt akkor par alultáplalt debil kuncogott a narhasagaidon!vege pajtas menj nyugdijba vagy vallalj egy kis kőműves munkat nert a kanal még illene a kezedbe!

(Pártpénz – egybe! Kíváncsi, míg, nyugdíj – hosszú í! Azt, hogy irkalni, eltaláltad, lefogadom, véletlen)

 

Egyre veszélyesebb kimondani az igazat! Bátor ember, valszeg nincs sok veszítenivalója a Bandinak?!

Van veszítenivalóm, mint minden szókimondó embernek. Két nagylányom van, egy unokám, egy feleségem és egy kicsi lányom. De amikor ki kell mondani az igazságot, kimondom, mert a jövőjük forog kockán, ha hallgatok. Ezt az átkosban is megtettem, pedig akkor még többet kockáztattam.

 

Utobbi években, sajnálattal vttm észre,hogy kopa közé keveredett!Mindnkinek ugy tttszett amiko még remek humoristaként szerpelt!

Ezt csak, mint a magyar nyelv remekét idéztem ide! (Ezek szerint „remek humorista” voltam, kösz, ez is valami! :)

 

Te már a szocializmusban se voltál jó, De azért jól meg tollasodtál.

Mégse voltam jó humorista!… Na, ez a színvonal jön a Jobboldali Embertől… (Föltételezem, gyakorló vallásos…) Az, hogy OV és családja, meg a jobb és balkezei most hogyan tollasodnak, nem zavarja. Én még ma is aktív munkából, és nem nyugdíjból élek. Így, megtollasodva is melóra kényszerülök, ez van. Hiába, az emútnyócévek… :)

 

Soha nem volt “””nagy “””a humorától meg sírva lehet fakadni olyan szar !!!!Bandi irány a bánya az a te színvonalad !!!!

Kéne egy ajánlólevél Orbán Győzőhöz…

 

Eddig azt hittem, hogy jó humorista! Most már látom, hogy ugyanazon hazaáruló bandához tartozik, mint minden “liberális”!

Szégyelld magad nagy bandó hazaáruló lettél te is mint a szoclibek!

Csak egy kérdés: az a hazaáruló, aki szóvá teszi, mi nem tetszik, vagy az, aki kushad, és szemet huny a kedvencei min. megkérdőjelezhető tetteit látva?

 

Heti Hetes Színvonal….

Én évek óta nem nézek HH-t. Interjúban is elmondtam: az adná az izgalmát, ha mindkét oldal kapna ütéseket. Tudjuk, a humor a hülyeség, a butaság, az igazságtalanság és a hazugság elleni gyógyír, és oda kell csapni, ahol ezek tetten érhetők. Nem kell okot adni rá, és akkor nincs oka a poénkodásnak, a szatíra fegyvere golyó és célpont nélkül marad.

Itt jegyzem meg: egyetlen kommentelőnek sem tűnt föl, hogy minden egyes mondat(om) OV mondata volt, vagy annak picit alakított változata. OV (és a beszédírói) adták föl a magas labdát, azt ütöttem le. OV beszédét elolvastam, 6 órán át böngészgettem, és életem egyik legprecízebb írását szültem a végén. Szakmailag sem kifogásolható, korrektsége elvitathatatlan. Érdemben bírálható, bár láttam volna, hogy egyetlen OV-hű fanatikus érdemben kritizálta volna!

 

Nem kellett volna jegyzetelned, elég lett volna felvenni az egészet! Olcsó ripacs férc, amit műveltél!

Közismert: Simicska, OV legfőbb bizalmasainak egyike minősíthetetlen színvonalat mutatva rontott OV-re. Tőlem ilyet nem olvastatok, és még csak nem is hivatkoztam SL-ra, mert akkor is sértőnek gondoltam a szavait, ha ő úgy érezte kimondásukkor, hogy jogosak. SL-nak nem ilyen szavakat kellett volna használnia, hanem tiszta és közérthető mondatokban elmondani, hogy miért mondta OV-ra azt, amit. Abból előbbre léphettünk volna, attól okosabbak lehettünk volna.

 

Már a szinpadról rég kikopott a félkegyelmü nagy-bendő,! most itt próbálkozik ahol mindenki szót kap ,ha Orbánt vagy a magyar kormányt gyalázni képes

A kormányfőt Simicska gyalázta, én nem. A színpadról máig nem koptam ki, de ha a kommentelő nem jár színházba, sose tudja meg.

 

Na, Nagy Bandó is beszállt . Humora sosem volt ,most sincs. Szánalmas.

Most vallom be: humortalan ember vagyok, és egész pályafutásom során az volt a szerencsém, hogy debil nézők ültek a műsoraimon, akik akkor is nevettek, amikor olyan dolgokról beszéltem, amik miatt inkább sírniuk, sírnunk kellett volna.

 

Három tipikus eset:

1. Ezért a gyenge poenkodásért kár volt ennyit fáradnia.Ez a Kádár korban elment,de hát hiába az idő önt sem kímélte !

2. Csak kellett volna,de nem ment .Régen sem a jó humorának köszönhette a “sikerét”,hanem a sok buta mindenen röhögő IQ hiányos embereknek.

3. Sok zagyvaság,nem bírtam végig olvasni. Már Bandó sem a régi. Nem csípem az alvónak mondott embert,de lehet,hogy csak az exponálás pillanatában húnyta be a szemét.

1. Eddig inkább effélét írtak és mondtak rólam: akár a jó bor, ahogy korosodik, egyre érettebb és élvezhetőbb lesz. (Ja, ezek a mocskos szemét hazaárulók voltak… :) )

2. 40 év alatt 16 ezer föllépésem volt, ez 500 fős átlaggal 8 millió nézőt jelent. Lehet, hogy IQ-hiányos volt minden magyar felnőtt?…

3. Ha ezt nem bírta végigolvasni, hogy olvasta végig OV beszédét? Ha azt (is) olvasta volna, megértette volna ezt is. Andy Vajnát pedig hosszan filmezték, gyakorlatilag végig aludta a hallatlanul izgalmas és érdekes OV beszédet.

 

Ha annyit letettél a közös asztalra, mint Bandó, akkor nyugodtan kritizáld, de addig…

Nem tett ő semmit az asztalra, csak elvett onnan. Egy vak ember, aki nem lát, és süket is mert a hallása is rossz A gondolatai meg nagyon gyengék. A 30 évvel előtti kor gondolkodás módjának még megfeleltek, de a mainak… lemaradt a szekere!

Íme, a „Nagy Igazságosztó”! Nem fogom elmesélni, mit tettem le az asztalra, aki ismeri az éltem, úgyis tudja. De a 30 év ingerel: ennyi év alatt írtam 800 oldalt kitevő humoreszket, monológot, önálló estet, olvasható az Egyedül állok c. kötetemben. (Minden szavát ma is vállalom!) Ezen kívül írtam még 20 gyermekkönyvet, és 20 felnőtt kötetet. Abban a 3 hónapban, amit a hajléktalanokkal töltöttem, szívesen láttam volna Mr. Nagy Szájt!

 

Kár hogy nem ismered személyesen, én igen, Nati a lányom barátnője lett, azért, mert egy egyszerű építésztechnikus, nagyon jó rálátása van a politikai visszásságokra, és azt próbálja közölni az emberekkel, ma már keveseket talál meg a mondandója, már írtam, hogy Hofi sem lépett fel, éppen a világnézetek szerinti széthúzások miatt.

Ez is igaz. Azóta nem írok önálló esteket, mióta a jobboldal kettészakította, jókra és rosszakra osztotta a magyarságot. A jobboldali azt gondolja, az a „polgár”, aki fideszes. Én vallom: a polgár az, aki nem elvakult rajongó, aki a választásokon nem végrehajt, hanem mérlegel, és aszerint ad voksot. Én ezt teszem négyévente. Így eshetett meg, hogy kétszer a Fideszre voksoltam, tiltakozva a szoci-szdsz akkori tettei és döntései ellen. Nem én lettem rossz azt követően, hanem azok romlottak meg, akik voksot kaptak tőlem. (Vallom: ha rájuk voksoltam, jogom van a kritizálásra!) Ezért segítettem tavaly a mindkét oldalt osztó LMP-nek, hogy elérjék a parlamenti küszöböt. De: LMP-s se lettem, nem is akarok lenni. Két vizslám volt, egyikkel sem jártam vadászni, mert tudtam: vasárnap azokkal kéne együtt lövöldöznöm, akikre hétfőtől lövöldöznöm kéne.

Még egy, általam gyakorta idézett mondat a megyilkolt Cosma apjától: „Ha ismerték volna a fiamat, sosem bántják.”

 

A kommunista időkben a nyugati demokráciáról ömlengett, most meg visszasirja mert oda való.

Proli lévén ő volt az egyik udvari bolond a Hofi és a Moldova mellett.

Soha nem ömlengtem a Ny-i demokráciáról, de a demokráciáért próbáltam tenni, ahogy tehetségemből futotta. Most is ezt teszem, mert ami itt van, se nem Ny-i, se nem demokrácia. Udvar se volt, bolond se. Sok-sok szájtapasszal élő kisember nevében, és helyett szóltam, örömükre. Ahogy az Internet, úgy a humortörténet sem felejt. Akkor sem bújtam a szamizdat bunkerébe, azóta sem. Minden írásomhoz a nevemet adtam, ellentétben azokkal, akik itt is, másutt is egymást ócsárolják – név nélkül.

 

Nagy Bandó is egy bértolnok.

Az! Az! De sajnos a leggyengébb, és unalmas! Orbánhoz meri nhasonlitani ez a coinista róka magát – ugyan már röhög a vakbelem! Ez az a kis hülyegyerek aki össz vissza beszélt régebben marhaságokat pézért ugye?

Pézért beszél ez a cionista róka, miközbe mi megértjük a marhaságokat a rezsicsökkentésről, és örülünk, mint a hülyegyerekek a róka farkának. (Ezt én írtam, :) )

 

Hogy ki ez a nagyband? Egy levitézlett, volt mszmp-bohóc, aki most újra mindenáron a rivaldafénybe szeretne kerülni!

Sok minden voltam már, de mszmp-bohóc még nem. (Már csak arra várok feleletet, miért idéztek be a Fehér Házba, amikor 1985 körül kibeszéltem, hogy két orosz katona gyilkolta meg a Mátyásföldi taxist…)

 

Egy felelgetős kommentváltás:

Nagy Bandó egyáltalán nem vagy szellemes. Ideje lenne, már valami értelmes munkát keresned, bár ha igy is meg lehet élni. Hihetetlen.

szamárság, csacsiság amit itt össze hordtál, soha nem fogsz felérni Nagy Bandónak az értelmi szintjéig

 

Pár komment a „másik oldalról'”:

Ennek az egésznek az a baja, hogy minden szava igaz…

Agymosott!!!Nem minden szava igaz??

:) hát mindenesetre a valósághoz közelebb áll, mint az “eredeti” :)

Engem mint egy Magyar állampolgárt a Viktor inkorrektnek nevezett . Kikérem magamnak ezt és felháborít, mindenki magából induljon ki .Én becsületes ember vagyok . Ha ő politikailag inkorrekt az az ő baja , de engem ne vádoljon becstelenséggel. És sok más honfi társamat sem .

N. B. A. világossá tette Orbán sunyi politikáját annak aki nem értette volna.

Szeretem Nagy Bandó stílusát és és az is biztos, hogy Orbán egyik “írnoka ” sem tudott volna ilyen szöveget produkálni! Tetszett, élveztem, és közben gondolkoztam, de minek …mert a düh, a humor és az úgyis mindegy érzése katalizált bennem, amíg olvastam ! Egy-két Nagy Bandós jellegzetes szóval, mondattal még most is eljátszadozom, például „előrebocsátom, mi is emberek vagyunk még nem vagyunk szentek, bár az egyháznak törekedni kell rá, hogy azzá legyünk..!” Nagyon tetszik ez is hogy: „Ne arra törekedjünk, hogy Isten a mi oldalunkon áll-e, hanem arra hogy elnézi-e nekünk amit az ő oldalán állva tettünk.”

Igazságos vélemény, Ne törődj a csaholókkal András !

Végigolvastam, nekem nagyon tetszett! Igaz én csak egy (normális) ember volnék…

Fáj a más vélemény uraim, hölgyeim ? Szerintem teljesen jó. Sértegetés mire jó? Miért nem tudnak humortól sziporkázó véleményt alkotni, ha már a humorát kritizálják?

Tisztelt hozzászólók ! a hozzászólásotok színvonalából tükröződik a pártállásotok. Az intelligens, humort értők nem fideszesek a felháborodott hozzászólók Viktor imádók, a trágárok pedig még tőlük is jobbra állnak. Így lehet néhány mondatból megállapítani egy fanyar humoros írásból a pártállást. Ha tévedtem, írjátok meg. Én természetesen – mivel nem vagyok a Vezír bőrében – gyakran tévedek.

“Hanyas vagy 47-es”?
Na itt most nem sok van belőlük, mert a sok idióta még a betűket se ismeri. :)

N. Bandót lehet szeretni vagy nem szeretni ez ízlés kérdése, de megérteni ahhoz viszont értelmi szint kell.

Jót röhögtem :))
Ennél jobban már csak az nevettetett volna meg ha Nagy Bandó mondjuk egy hónappal ezelőtt megírta volna ezt, aztán valami csibész kölök kicseréli az előre megírt beszédet erre, a vezér meg simán felolvassa hisz úgysincs képben miket mond :))
Mondjuk tuti ez első pár mondat után valaki kikapcsolta volna az erősítőt..

Ha ezt az átírt beszédet valaki butaságnak minősíti, a véleménye meg őt minősíti!!! Nagyon is igazat mond, persze most a “fekete humor” jön inkább elő:((((

attól, hogy Nagy Bandó “butaságot is” írhat, de Ő sem hülye!

“bár fáj, mint öreg székelynek a tökön rúgás” Megnyugtatlak, ebben is lesz reszed!

Kedves hozzászólók!! Nem a Nagy Bandó itt a lényeg, hanem a levitézlett Fidesz bagázs a Vezérrel az élen! Ébredjetek már fel!

Gratulálok!

Köszönöm! Jól esett…

 

Zárócsokromat legszívesebben elhagytam volna. Mégsem teszem, mert nem tehetem. Az én OV beszédemen 6 órán át dolgoztam, és egyetlen trágár szó sem került a szövegembe. A „bátor” kommentelők, jobbára jobbról állók, de akad közöttük a másik oldalról is, nyomdafestéket nehezen tűrő stílusban és szavakkal „fogalmazták meg” elmés „véleményüket”. Sokan mondták nekem, ne törődjek a kommentelőkkel, tök hülyék. Szeretném hinni, hogy ez nem igaz. Csupán más-más oldalon állva gondolják, hogy csakis nekik lehet igazuk. Nemrég hunyt el Fodor Ákos, kitűnő költő, egy piciny versét idézem: „Mindenkinek van igaza.”

Hiszem, hogy a magukat jobbra sorolók igaza is igazság. De látom: ilyen stílusban nem képviselhető hathatósan „Az Igazság”! Ilyen szavakat olvasva hogy vegyem komolyan, hogy tisztességes emberek írták? Sajnálom, kedves jó magyarok, hogy csak ennyire futotta…

A világ talán legszebb, de biztosan a legérdekesebb nyelvét beszéljük. Képzeljétek el, mit szólnának a következő, ide idézett kommentjeitekhez azok, akik arra adták a fejüket, hogy megtanulják a mi szeretett anyanyelvünket…

Menjetek már a kurva anyátokba ! /…/ Szerencsétlen semmirekellő retyó banda!!!!!

kedves anyukád hogy van te bunkó paraszt???

pöcs orrú , gondolom te a gec,k re voksoltál

Ki van a tököm már az egész politikusi érával!

Nem is az olyan Taknyokra mint te vagy!

a picsa se kivancsi rád!

Nagyon vastag bőr van a pofádon, hogy képes vagy metint idejönni. Takarodj már haza, te senkiházi!

Mi van ? Te is idióta fidesz buzi vagy ?

Mert Bizony Orbán és a Vezérkara valóban egy aljas, egoista, tolvaj, hazaáruló mocskos gané.

A humor Te magad vagy azzal, hogy több ezer kilométerről bele ugatsz az itthon történtekbe!

kérlek cseréld le a fotód mert olyan ronda vagy ,hogy így vacsi után hányom kell tőled

nem érdemes itt egy szó se…ideröffent orbánccigány összes gané kutyája…dögöljön meg mind!!!!!

No Te G,,ci. ha azt hiszed,hogy végig olvastam ezt a süket dumát nagyon tévedsz.

No te G”CI agy mosott vén marha Te hol az anyádba nevelkedtél, hogy így kezded a mondatot, olyan hülye lehetsz, hogy szürkület után egyedül haza sem találsz. Narancs fejű birka, azt hiszed a seggnyalásból 2018 után is megfogsz élni, agyilag olyan vagy mint egy szarral töltött koszos zokni.

Nagy Bandó ezzel az írással nem a humort akarta kiélezni! Szomorú, de igaz! Trágár úr! Fáradt, öreg, fejét kihúzhatja a homokból, hogy lásson és értsen is valamit!

No ,hogy az anyád picsája lett volna szecskavágó a meg szólítást a barátod Simicska hozta be a köztudatba.

vén barom.

mi van nagy bandó?már idáig süllyedt ?már sehol nem szívlelt szemét ember, így akar még szerepelni ?,,menjen oda vissza ahonnan elindult a kőműves kanálhoz ,vagy ahonnan kibujt ,kuss neki ,

Van néhány “vendéglátós”,akit ismerek,bár hülye mint a lankadt pöcs,de a volt MSZMP-apja vett neki kocsmát,ha már a 8 általánosnál nem sikerült többre

Hát te mi a francot keresel itt? Ott ugass, ahol élsz, tahókám!

Ágotám, hogy te milyen hülye vagy

attól bukott önöknek valaki mert nem az orbán seggébe van a nyelve ?

Ó te isten elfuserált, gyáva, arctalan ,szarevő barma! Te kritizálod ebben a stílusban Nagy-Bandót? Te szerencsétlen agyhalott! A lába nyomába sem léphetsz! A fenekét sem szagolhatod meg te gyáva senki!

aki a cigány picsáját nyalja.

azt nem értem, hogy miért nem mered válalni a mocskos pofádat a kommentedhez? Áruld már el ezt te buzi. Tettszik amikor a hozzád hasonló bugris szarháziak ilyen bátran merik vállalni a véleményüket

Nagy Balfasz András, büdös sunyi komcsi, menjél már dolgozni. Ideje lenne, még nem ismerted meg a valódi munkát, csak a pofád járt rendületlenül.

A spermáról, a koton töltelékről nem is ejtett néhány ,keresetlen szót! Például,mikor fogják keresztre,kopja fára feszíteni?

Milyen szép is amikor valakiből előtör a fideszkeresztényi szeretet.

Feltűnően aktív lett Nagy Bunkó András is a politikai életben,most hogy humoristaként lejárt lemez lett és mint noszogatott kis kakasként próbálkozik a politika szemétdombján kikaparni magának jó zsíros állást.

 

És végül, mintegy summaként:

Mindig azt hittem és vallottam, hogy a humornak összetartó ereje van. A kommentelők egymásnak feszülése azt mutatja, a humor is szétszakít, akár az egymásnak feszítő nagypolitika. Titeket olvasva úgy érzem magam, mintha Észak- és Dél-Korrea határán figyelném, hogyan gyűlölködnek az északiak az azonos nyelvet beszélő, valódi demokráciában élő déliekkel szemben.

Tudjátok, mi a borzasztó? Ti, mindannyian azonos nyelvet beszéltek, és nem arra használjátok, hogy valamit megbeszéljetek, valamiről beszélgessetek, hanem, hogy gyalázzátok egymást. Szégyellem, hogy ilyen közegben kell élnünk, együtt, magyarokként, anyanyelvünket használva. Azt mondom, amit egyikőtök írt kommentként:

Na ebből van elegem vaze!!!!

Szerencsére akadtak, akik az ilyen szövegek miatt szót emeltek:

Tisztelt hozzászólók ! a hozzászólásotok színvonalából tükröződik a pártállásotok. Az intelligens, humort értők nem fideszesek a felháborodott hozzászólók Viktor imádók, a trágárok pedig még tőlük is jobbra állnak. Így lehet néhány mondatból megállapítani egy fanyar humoros írásból a pártállást. Ha tévedtem, írjátok meg. Én természetesen – mivel nem vagyok a Vezír bőrében – gyakran tévedek.

A stílus, maga az ember.

 

Végül egy kérdés attól, aki az inkorrekt modort OV-tól tanulta:

Mennyit fizetnek a kommentjeidért? megéri?

Föltennéd ugyanezt a kérdés azoknak, akik OV-t szolgálják – kritikátlanul?…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik