Poszt ITT

Tompa: Téli hadjárat

Puszi együtes, Kolbász Viktor (Puszi együtes, Kolbász Viktor)
Puszi együtes, Kolbász Viktor (Puszi együtes, Kolbász Viktor)

A sok hülye azt hiszi, megszorongatnak, pedig vagyok, mint hal a vízben, ha harc, hát legyen harc, majd én megmutatom a nagyvilágnak.

– Mi ez a zaj?

– Semmi, csak zakatolnak az iratmegsemmisítők a NAV-ban.

– Ja, jó, nagyon helyes. Árpy, át kell szerveznünk a kommunikációt. Menjünk rá a multi kiskerre, nyomassad, hogy elszívják a levegőt a magyar kézműves, szittya, hátrafele nyilazás közben szattyánt nemezelő kisboltok elől, és szivárogtasd ki, hogy a tecsóknak tkp azért vízszintes a teteje, hogy le tudjanak szállni rá az izraeli helikopterek.

– Nem túlzás ez, főnök?

– Neeeem, mindent bevesznek, ezt a rezsirizsát is hogy’ kajálja a sok hülye, mi van, te is TASZ-os lettél? Ne legyél tasz, nyomassad azt is, hogy a népirtó Amerika áll az egész mögött, és szivárogtasd ki, hogy Amerika egyenlő tudjukkik, akik verik a négereket. És odab@szunk a reakciósoknak: kitiltjuk a barackféléket, meg néhány egyéb csonthéjast, kitiltunk mindenkit, nem lennék a helyükben, ez lesz aztán a hálaadás, amilyen az adjonisten, amolyan a fogadjisten, mi fehérvári huszárok nem sz@rozunk, jól meghágjuk Amerikát, mint Orbán a jogállamot, háhá, ez milyen jó!… és szólj le a zsótiéknek meg a földilacinak, hogy nyomassák ezt a zamerikaellenes dumát, mint az asszonyt, muhaha, jó, mi? Nyomassad, mint a zasszonyt, vicces, nem?

– Ja. Vicces. De azoknak nem kell leszólni, azokból magától jön az anyag, tudod, főnök, mindig a kiugrott komcsik a legjobb jobbosok. Egy csintalan, vagy a földilaci hosiminh-főiskolás kisztitkárként is Amerikát fikázták, kisujjukból kirázzák ugyanazt a dumát, a zsótinak meg olyan orra van, mint egy dögevőnek, mindig megérzi, merről fúj a szél. De mi legyen ezekkel a nóném arcokkal, ezzel a NAV-ossal, az iwiwessel meg a manyupossal, ezek veszélyesek, ezek nem olyan fogatlan plüssbolsik, mint a bajnai meg a lendvaiildikó, nem kéne valahogy ezeknek is infarktust kapniuk, rajtad gúnyolódtak, főnök, most nem azér’ mondom…

– Veszitek őket, nem? Jánosék (Hajdú János, a TEK-fej, szerkmegj) mindent felvetTEK, nem? Nyomassátok azt is, hogy polgárháborút akar az ellenzék, lesz itt brüsszelbe szaladgálás, mikor lekapcsolgatjuk a reakciósokat, a gyújtogatókat, a munkásegység ellenségeit, az amerikai imperializmus szekértolóit, nem engedünk a Párt zárt osztályjellegéből, vááá, fogjanak meg…

– Nyugodj meg, főnök, bekapcsoljam a focit, attól mindig megnyugszol, aszontad, ez az egyetlen műsor, amit végig tudsz követni mentálisan.

– Nyugodt vagyok. A sok hülye azt hiszi, megszorongatnak, pedig vagyok, mint hal a vízben, ha harc, hát legyen harc, majd én megmutatom a nagyvilágnak, kis magyar vidéki félproli voltam, lám, milyen messzi jutottam, sajnálattal tudatom, hogy Amerikát szop@tom, látod, Apu, és élvezem, mint feleség a nyomatást, muhahá, ez jó, nem, mint feleség a nyomatást!!!

– Jó, ja. Nagyon jó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik