Poszt ITT

Tompa: Fémkupak

kósa (kósa)
kósa (kósa)

És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol fekszenek valójában a dolgok. És senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, melyeken raffia-alap van és kiszögellés.

Kósa Lajos a kérdésre, hogy mennyiben érintik az új adók a zemberek mindennapjait, a következőket válaszolja az ATV riporterének:

(nagyot nyel): Eöü jó kérdés, erre nem készültünk fel, inkább az árúk, a szolgáltatások adóztatását, jövedék esetében, fémkupak! esetében, amelyek termékdíjként jelentkeznekjelentkeznek és környezetvédelmi szempontok, hogy a fémkupakoknak a zügyében fellépve próbáljuk meg ezeket a terhet csökkenteni, tehát egy sor olyan adó intézkedést őőő fogadtunk el, amely alapvetően nem érinti az emberek mindennapi életét. Zebedeus jön majd a szolgájával, és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltűntek a dolgok. És hatalmas zűrzavar lesz, hogy hol fekszenek valójában a dolgok. És senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, melyeken raffia-alap van és kiszögellés. És akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát, és az ifjak nem fogják tudni, hogy hol vannak… már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak előző este tették oda, körülbelül nyolc órakor…

Fotó: Kummer János


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik