Poszt ITT

Gerlóczy: Interjú a rezsilátóval

Akarsz tenni valamit azért, hogy megértsd a rezsid, vagy csak várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön? Elmentél egy rezsilátóhoz? Ja, nem? Akkor meg ne csodálkozz!

Állítása szerint 2012 óta látja a rezsit Táltos Márton Rezsilátó, akivel paksi otthonában beszélgettünk hivatásról, látásról, rezsiről.

Ön rezsilátó. Mit értsünk ezen pontosan?

TMR: A rezsilátó egész testével látja a rezsit. Mindez nagy koncentrációt igényel, mert különböző méretű és kiterjedésű rezsik vesznek körül minket. Ezek többségét az emberek nagyon kis hányada látja csupán.

Hányan vannak?

TMR: Tudtommal csak én. Nézze, ez bonyolult dolog. A fejlett világ, de még a fejlődő kelet sem ért el arra a spirituális szintre, ahol, mi, magyarok tartunk, és közülünk is nagyon-nagyon kevesen láttuk meg ezekben a változásokban a lényeget.

Miért, mi a lényeg?

TMR: A rezsi.

Érdekes, amit mond.

TMR: Nem is értenek minket, ez jól látszik, nap mint nap halljuk a híradásokban. Ahhoz, hogy a rezsit lássuk, előbb fel kell ismerni, meg kell ismerni a rezsit. Meg kell érteni, hogy a rezsi nem ellenség, nem barát, a rezsi van, örök, állandó, mindenható. Fel lehet vele venni a versenyt, lehet küzdeni ellene, de ez nem megoldás. Meg kell érteni a természetét.

De mit mond egy olyan családnak, akik nem tudják kifizetni a rezsit.

TMR: Utólag?

Igen.

TMR: Semmit. Ha valakin kettéhasít egy villamos, utána már felesleges arra gondolnia, hogy busszal kellett volna menjen. Mindig a megelőzés a fontos. Érdekel a rezsid? Akarsz tenni valamit azért, hogy megértsd a rezsid, vagy csak várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön? Elmentél egy rezsilátóhoz? Ja, nem? Akkor meg ne csodálkozz!

És ön hogyan segít, tudna mondani egy példát? A honlapja rövid bemutatkozó szövegében azt írja: „Gyakorló Rezsilátó vagyok, több éves tapasztalattal. Napjainkban nagyon sok a rezsi körülöttünk, sokszor nem is látjuk mennyire sok.” Fájóan igaz szavak ezek, de hogyan segít?

TMR: A minap megkeresett egy asszony. Azt mondta, hogy rémesen magas a rezsije. Belenéztem az ingámmal, és tényleg magas volt, bár most ugye csökken majd egy kicsit. Feltettem neki pár kérdést. Mi baja a sötéttel? Gondolkodott, hebegett-habogott, de aztán belátta, hogy igazam van, tulajdonképpen nincs semmi baja a sötéttel. Amikor távozott, újra belenéztem a rezsijébe az ingámmal és láttam, hogy jóval alacsonyabb lett.

Elképesztő.

TMR: Ugyan, dehogy! Számomra mindez természetes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik