Poszt ITT

Gerlóczy: Nem poszt, kérés

Saját szememmel láttam azt az elképesztő elhivatottságot, jószándékot és szakmai tudást.

Ajánlom figyelmükbe az alábbi levelet és a két kisfilmet.

Gerlóczy Márton

 

Kedves Barátaim!

Ősszel készítettem egy dokumentumfilmet a „Jó embert keresünk” kampány részeként Szekeres Erzsébetről, és a csömöri Összefogás Rehabilitációs Központról, amelyet ő hozott létre fogyatékkal élő emberek számára. Több mint százan élnek itt, és ötszáznyolcvan súlyos sérültnek biztosítanak munkát nap mint nap, hogy teljes életet élhessenek.

Az intézet sorsa a különböző új jogszabályok bevezetése miatti nehézségek folytán ellehetetlenült, és sok sérült esett el időlegesen a neki járó támogatástól. Jelenleg a központ fennmaradása forog veszélyben, alapvető gondokkal küzdenek, a villanyszámlát sem tudják befizetni. Sok lakónak ez az intézmény jelenti az egész világot, senkijük sincs, és az életük omlana össze, ha az intézet megszűnne.

Saját szememmel láttam azt az elképesztő elhivatottságot, jószándékot és szakmai tudást a sérültek gondozásban, ami véleményem szerint hatalmas érték. Nagyon nagy baj lenne, ha ez a rendkívüli akarattal és kitartással létrehozott intézmény megszűnne.

Kérlek titeket, hogy nézzétek meg a filmet az alábbi linken, és támogassátok az alapítványt, akármilyen kis összeggel is, hogy túlélhessék ezt a nehéz időszakot. Ha támogatni nem áll módotokban, akkor legalább osszátok meg a levelemet, hogy mások segíthessenek.

Nagyon köszönöm.

Kocsis Ágnes

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik